Rapporten

Verouderde bemiddelingsrapporten downloaden

Alle verouderde rapportage wordt op 11 februari 2019 stopgezet. Verouderde bemiddelingsrapporten kunnen tot 1 juli 2019 worden gedownload.

Alle AdMob-netwerkgegevens blijven beschikbaar in het AdMob-netwerkrapport.

Als u zich onlangs heeft aangemeld voor AdMob of uw account niet heeft geüpgraded naar een nieuwe versie van AdMob, heeft u geen toegang tot verouderde bemiddelingsrapporten.

De verouderde bemiddelingsrapporten bevatten alle dimensies en statistieken voor zowel bemiddelingsnetwerken als voor rapporten over bemiddelingsprocedure. Rapporten voor bemiddelingsnetwerken zijn gericht op de advertentienetwerken die u gebruikt voor bemiddeling en hoe deze presteren. In rapporten over bemiddelingsprocedure kunt u zien hoe AdMob presteert als bemiddelingsplatform voor uw apps. Meer informatie.

Als u uw gegevens over bemiddelingsrapportage uit de periode voordat uw account werd geüpgraded, wilt bewaren, moet u uw verouderde bemiddelingsrapporten vóór 1 juli 2019 downloaden.

Uw verouderde bemiddelingsrapporten downloaden:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Rapporten in de zijbalk.
  3. Scroll naar de onderkant van de pagina Rapporten.
  4. Klik in de voettekst op Verouderde bemiddelingsrapporten downloaden
  5. Hierdoor wordt u naar de pagina 'Verouderde bemiddelingsrapporten downloaden' geleid, waar u de bestanden in csv-indeling kunt downloaden op type rapport, jaar en kwartaal. Klik op de bestandsnamen van de rapporten die u wilt downloaden.

Houd er rekening mee dat de bestanden van de rapporten die u downloadt, groot zijn omdat de rapporten alle mogelijke statistieken en dimensies bevatten.