Raportit

Vanhojen välitysraporttien lataaminen

Kaikki vanhat raportit poistuvat käytöstä 11.2.2019. Vanhat välitysraportit ovat ladattavissa 1.7.2019 asti.

Kaikki AdMob-verkoston data on edelleen käytettävissä AdMob-verkoston raportissa.

Jos olet liittynyt AdMobiin äskettäin tai sinun ei tarvinnut päivittää tiliäsi AdMobin uuteen versioon, sinulla ei ole käyttöoikeutta vanhoihin välitysraportteihin.

Vanhat välitysraportit sisältävät sekä välityksen verkostoraporttien että välityksen waterfall-raporttien kaikki ulottuvuudet ja tiedot. Välityksen verkostoraportit keskittyvät välityksessä käyttämiisi mainosverkostoihin ja siihen, kuinka hyvin mikäkin niistä toimii. Sen sijaan välityksen waterfall-raporteissa kerrotaan, miten hyvin AdMob toimii sovellustesi välitysalustana. Lue lisää

Jos haluat säilyttää välityksen raportointidatan tilisi päivittämistä edeltävältä ajalta, sinun on ladattava vanhat välitysraportit ennen 1.7.2019.

Lataa vanhat välitysraportit näin:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Raportit.
  3. Vieritä Raportit-sivun alaosaan.
  4. Klikkaa alatunnisteesta Lataa vanhat välitysraportit
  5. Siirryt Lataa vanhat välitysraportit ‑sivulle, josta voit ladata tiedostot .CSV-muodossa raportin tyypin, vuoden ja vuosineljänneksen mukaan. Klikkaa niiden raporttien tiedostonimiä, jotka haluat ladata.

Huomaa, että ladattavien raporttien tiedostokoko on suuri, koska ne sisältävät kaikki mahdolliset tiedot ja ulottuvuudet.