Rapporter

Download forældede formidlingsrapporter

Alle forældede rapporter bliver lukket den 11. februar 2019. Forældede formidlingsrapporter kan downloades indtil 1. juli 2019

Alle AdMob-netværksdata vil stadig være tilgængelige i AdMob-netværksrapporten.

Hvis du for nylig har tilmeldt dig AdMob eller ikke har skullet opgradere din konto til en ny version af AdMob, har du ikke adgang til forældede formidlingsrapporter.

De forældede formidlingsrapporter omfatter alle dimensioner og metrics for rapporter fra både formidlingsnetværk og formidlingsvandfald. Rapporter fra formidlingsnetværk fokuserer på de annoncenetværk, du bruger til formidling, og hvor effektive hvert af dem er, mens rapporter fra formidlingsvandfald fortæller dig, hvordan AdMob klarer sig som en formidlingsplatform for dine apps. Få flere oplysninger.

Hvis du gerne vil beholde data fra dine formidlingsrapporter fra før din konto er blevet opgraderet, skal du downloade dine forældede formidlingsrapporter inden den 1. juli 2019.

For at downloade dine gamle formidlingsrapporter:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Rapporter på sidebjælken.
  3. Rul ned til bunden af siden Rapporter.
  4. Klik på Download forældede formidlingsrapporter i sidefoden.
  5. Dette vil føre dig til siden Download forældede formidlingsrapporter, hvor du kan downloade filerne i .CSV-format fordelt efter rapporttype, år og kvartal. Klik på filnavnene på de rapporter, du vil downloade.

Bemærk, at filstørrelsen på de rapporter, du downloader, er stor, fordi de indeholder alle metrics og dimensioner.