Politikker

Løs overtrædelser af politikker i Politikcenter

Vi har for nylig ændret vores politikker, hvilket betyder, at det nu er tilladt at vise annoncer sammen med visse typer indhold, hvor det ikke var tilladt tidligere, men kun i begrænset omfang (og i nogle tilfælde er det stadig ikke tilladt). Vi er i gang med at opdatere Politikcenter for at gøre det lettere at finde ud af, hvilke problemer det er obligatorisk at løse, og hvilke der ikke nødvendigvis skal løses, men vil medføre begrænset efterspørgsel, hvis de ikke bliver løst.

Du kan finde ud af, om et konkret problem skal løses, ved at klikke på det i Politikcenter for at udvide politikdefinitionen.  Hvis definitionen starter med "Annoncer fra visse kilder må ikke vises i indhold, som:", betyder det, at udgiverbeholdningen er underlagt en begrænsning. Dette problem skal ikke nødvendigvis løses, men vil medføre begrænset annoncevisning. Alle øvrige problemer skal løses, da de betragtes som en overtrædelse af politikkerne.

Politikcenteret for AdMob giver dig detaljerede oplysninger om overtrædelser af politikker, der er konstateret i dine apps. Desuden kan du se, hvilke trin du skal udføre for at løse problemer med annoncevisningen og anmode om fornyet gennemgang, når du har foretaget de relevante ændringer.

I Politikcenter kan du se følgende:

• Hvilke af dine apps, vi har registreret overtrædelser af politikker i.
  • Oplysninger om, hvorfor din app overtræder politikkerne.
  • De trin, der kræves for at overholde programpolitikkerne.
  • Hvordan du anmoder om en gennemgang af din app, når du har løst problemerne med overtrædelserne.

Du kan besøge Politikcenter ved at logge ind på din AdMob-konto og klikke på Politikcenter

I denne artikel kan du læse om følgende:

Understanding the App Policy Center for AdMob

Underretninger om overtrædelse af politikker

Hvis du har en overtrædelse af en politik, får du besked via oversigten på startsiden på din AdMob-konto og via mail.

Der er tre typer underretninger om overtrædelse af politikker:

• Advarsel: En eller flere af dine apps overholder i øjeblikket ikke programpolitikkerne. For at løse dette problem skal du ændre din app, så den overholder politikkerne. Dette skal ske inden for den skæringsdato, der er angivet i advarslen. Hvis ikke du foretager ændringer inden for skæringsdatoen, begrænses eller deaktiveres visningen af annoncer muligvis. Det kan også have andre konsekvenser for din app eller konto.
  • Begrænset annoncevisning: En af dine apps overholder i øjeblikket ikke vores programpolitikker. Som følge heraf tjener du ikke penge på din app via Googles kildeplatforme. For at løse dette skal du foretage ændringer i din app, så den overholder politikkerne. Hvis ikke du foretager ændringer, kan det få yderligere konsekvenser for din app eller din konto.
  • Deaktiveret annoncevisning: En af dine apps overholder i øjeblikket ikke vores programpolitikker, og annoncevisningen er derfor blevet deaktiveret på din app. For at løse dette skal du gennemgå overtrædelsen og foretage de relevante ændringer i din app, så den overholder vores politikker.

Når du har foretaget de nødvendige ændringer, kan du anmode om en gennemgang for hver app med underretninger om overtrædelse af politikker, hvis du vil have, at annoncerne skal genoptages eller fortsætte med at blive vist i din app.

Vis overtrædelse af politikker

Sådan får du vist detaljerede oplysninger om overtrædelse af en politik:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. I oversigten på startsiden i AdMob, finder du underretningen om overtrædelse af politikken. Klik på Vis i politikcentret.

Oplysninger om overtrædelse af politik

I sektionen Apps med overtrædelser af politikker kan du se detaljerede oplysninger om overtrædelsen af politikken:

• App status: Status for appen med overtrædelsen af politikken: Om den har modtaget en advarsel, eller annoncevisningen er begrænset eller deaktiveret.
  • App: Appen med en overtrædelse af politikken.
  • Overtrædelse: Den politik, som din app har overtrådt.

Udvid sektionen Apps med overtrædelser af politikker ved at klikke på Pil ned for at se flere oplysninger om overtrædelse af politikker, herunder hvornår overtrædelsen blev udstedt, og hvordan du løste problemet.

AdMob-overtrædelser

I sektionen AdMob-overtrædelser kan du se overtrædelsen, status for gennemgangen og den dato, hvor overtrædelsen blev udstedt.

Du kan få flere oplysninger om de politikker, der er overtrådt, ved at klikke på de enkelte politiknavne under Overtrædelse. Her finder du flere oplysninger om, hvordan du identificerer og retter årsagen til overtrædelsen. Når du har foretaget de nødvendige ændringer i din app, kan du anmode om en gennemgang, hvis du vil have, at annoncer genoptages eller fortsætter med at blive vist i din app.

Google Play-overtrædelser

I sektionen om Google Play-overtrædelser kan du se, om du har en suspendering i Google Play, samt hvornår den blev udstedt. Klik på Løs problemet i Google Play for at få flere oplysninger om, hvordan du løser problemet med denne overtrædelse.

Anmod om gennemgang

Du kan anmode om en gennemgang af din app, efter at du har løst problemerne med overtrædelserne, eller hvis du vil bestride en påstand om overtrædelse. Hvis du anmoder om en gennemgang, fordi du har løst problemerne med overtrædelserne, skal du sørge for at uploade den nye version af din app til Google Play og/eller App Store, før du anmoder om en gennemgang.

Bemærk! Hvis du vil have, at annoncer genoptages eller fortsætter med at blive vist i din app, skal du anmode om en gennemgang for hver app, hvor der har været underretninger om overtrædelse af politikker i dit Politikcenter.

How to submit a review in the App Policy Center

Sådan anmoder du om en gennemgang af din app:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Politikcenter.
  3. Klik på Pil ned i sektionen Apps med overtrædelser af politikker.
  4. Klik på Anmod om en gennemgang i sektionen om overtrædelse i AdMob.
  5. Gennemgå oplysningerne i dialogboksen, og beskriv derefter de ændringer, som du har foretaget for at overholde programpolitikkerne, eller forklar, hvorfor en påstand om overtrædelse efter din opfattelse er ubegrundet.
  6. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du er klar til en gennemgang.
  7. Klik på Anmod om gennemgang

Status for gennemgang

Du kan tjekke status for din gennemgang i sektionen AdMob-overtrædelser under Status for gennemgang:

• Afventer: Din app bliver gennemgået, og der er endnu ikke truffet en beslutning.
  • Ikke godkendt: Efter gennemgang af din app, må vi konstatere, at den stadig er i strid med vores politikker. Gennemgå oplysningerne om overtrædelse af politikken igen for at sikre, at du foretager de korrekte ændringer i din app. Når du har gennemgået politikkerne igen og foretaget yderligere ændringer, kan du anmode om endnu en gennemgang.

Hvis din gennemgang ikke godkendes, vil du blive underrettet i Politikcenter og via mail. Hvis din gennemgang er gået godt, vil overtrædelsen blive fjernet fra Politikcenter, og du får besked via mail.

Ofte stillede spørgsmål om Politikcenter

Nedenfor kan du finde svar på nogle ofte stillede spørgsmål vedrørende Politikcenter:

Jeg har rettet min app baseret på oplysningerne om overtrædelse af politikken. Hvorfor ser jeg stadig en overtrædelse i mit Politikcenter?

Du skal anmode om en gennemgang af din app, før overtrædelsen kan fjernes. Følg vejledningen for at anmode om en gennemgang.

Viser Politikcenter alle apps, der ikke overholder Googles programpolitikker?

Nej. Det er kun de apps med overtrædelser, hvor der er genereret annonceanmodninger inden for de seneste 7 dage, der bliver vist i Politikcenter. Nogle apps (f.eks. apps med meget begrænset daglig trafik) bliver ikke vist i Politikcenter.

Hvis en overtrædelse af en politik ikke vises i Politikcenter, betyder det så, at appen overholder programpolitikkerne?

Ikke nødvendigvis. Politikcentret viser apps, hvor vores gennemgangsprocesser har registreret overtrædelser af en eller flere programpolitikker. Vi arbejder løbende på at forbedre disse processer, men de registrerer ikke alle overtrædelser. Vi underretter dig muligvis også uden om vores Politikcenter, hvis vi opdager en overtrædelse på andre måder.