Kampanjat

Tietoja kampanjatavoitteiden tyypeistä

Oman yrityksen mainoskampanjoita ja suoramyyntikampanjoita varten on käytettävissä neljä tavoitetyyppiä:

1. Välitetyt mainokset (suositellaan jälkitäyttöä varten)

Mainoksesi kilpailevat välitysketjussa todellisen tuhannen näyttökerran hinnalla, joka voidaan optimoida jälkitäyttöä varten. Voit valita, miten mainoksesi järjestetään välitysketjussa. Vaihtoehtoja on kaksi:

• Google-optimoitu jälkitäyttö: Käytä oman yrityksesi mainoksia jälkitäyttönä silloin, kun maksetuilla mainoksilla olisi vain vähän arvoa.
  • Manuaalinen todellinen tuhannen näyttökerran hinta: Kampanjan luonnin aikana määrittämääsi todellisen tuhannen näyttökerran hinnan arvoa käytetään, kun kampanja kilpailee muiden tuhannen näyttökerran hintaan perustuvien mainoslähteiden, kuten AdMob-verkoston, todellisen tuhannen näyttökerran hinnan alinta tasoa käyttävien kampanjoiden sekä kolmansien osapuolten mainosverkostojen kanssa. Jos maksetut mainoksesi alittavat tämän todellisen tuhannen näyttökerran hinnan arvon, kampanjasi mainoksia näytetään maksettujen verkostojen mainosten sijaan.

Huom. Vaikka manuaalinen todellinen tuhannen näyttökerran hinta näytetään rahallisena arvona, välitystä käyttävät oman yrityksen mainokset ovat aina maksuttomia.

Tämä ei ole pakollinen tieto välitetyille oman yrityksen mainosten kampanjoille, mutta voit määrittää päivän niin halutessasi.

2. Impressioiden määrä

Näille kampanjoille on määritetty aloitus- ja lopetuspäivät sekä tarkat impressiotavoitteet. AdMob nopeuttaa tai hidastaa mainosten näyttämistä impressiotavoitteen mukaisesti. Impressiotavoitteita käytetään yleensä brändikampanjoissa. Mainostajat haluavat yleensä varmistaa, että kampanja saa tietyn määrän näkyvyyttä.

3. Klikkausten määrä

Näille kampanjoille on määritetty aloitus- ja lopetuspäivät sekä tarkat klikkaustavoitteet. Kampanjat ovat suoritusperusteisia. Jos esimerkiksi haluat lähettää tietyn määrän näyttökertoja sovelluskaupan sovellussivulle, valitse kampanjallesi klikkaustavoite.

4. Prosenttiosuus impressioista

Näistä kampanjoista voidaan käyttää myös nimeä sponsorointikampanjat. Kampanjasi on etusijalla määritetylle impressioprosentille. Kampanjoille on määritetty alkamis- ja päättymispäivät, mutta ei tarkkoja impressiotavoitteita. Ne ovat etusijalla, jotta ne voivat käyttää määritetyn osuuden sovelluksen mainosjakaumasta.

Jos kampanja kohdistetaan useisiin mainosyksiköihin, kampanjan mainoksia näytetään määritetylle osuudelle jokaisen mainosyksikön impressioista (jos kampanjan tavoite on esimerkiksi 10 % impressioista, kampanjan mainosten prosenttiosuus on 10 % impressioista jokaisessa mainosyksikössä, johon kampanja kohdistetaan). Jos kampanjan tavoite on 100 % impressioista, kampanjan mainoksia näytetään kaikille impressioille. Kampanjoissa, joiden tavoitteena on prosenttiosuus impressioista, käytetään päiväkohtaisen hinnan mallia (CPD).

Tutustu ennen kampanjan varaamista mainosyksikön aiempaan liikenteeseen sekä kohdistuksiin ja arvioi käytettävissä oleva mainosjakauma (klikkaukset, impressiot, liikenne) niiden perusteella. Näin voit varmistaa, että kampanja toteutuu kokonaisuudessaan ja mainostajasitoumukset täyttyvät. Jos et tutustu aiempiin tietoihin, saatat asettaa tavoitteet liian korkealle.