Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Testpakke til AdMob-formidling

Testpakken til AdMob-formidling giver dig mulighed for at teste, om du har konfigureret din app og dine annonceenheder til displayannoncer fra tredjepartsnetværk korrekt via AdMob-formidling.

Du kan bruge testpakken til at teste annoncenetværksintegrationer uden at foretage ændringer på AdMob-brugerfladen.

Detaljerede vejledninger i, hvordan testpakken til AdMob-formidling bruges, er tilgængelige til Android, iOS og Unity