Aan de slag

Aanmelden voor optimalisatietips

Voer de volgende stappen uit om optimalisatietips voor AdMob te ontvangen:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Instellingen in de zijbalk.
  3. Klik op het tabblad Persoonlijke instellingen op Bewerken bij E-mailvoorkeuren.
  4. Vink het selectievakje Hulp op maat en suggesties voor accountprestaties aan.
  5. Klik op Opslaan.

Het duurt maximaal 10 dagen voordat deze wijziging is doorgevoerd.

Als u zich wilt afmelden voor bepaalde typen berichten, volgt u de bovenstaande instructies en vinkt u de betreffende selectievakjes uit.