Huomaa, että joulunpyhien vuoksi AdMob-tuki ei ole käytettävissä 25.12.–4.1. Suosittelemme etsimään lisätietoa ohjekeskuksesta ja yhteisön keskusteluryhmistä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi.

18.6.2018: Viimeistele päivityksesi AdMobin uusimpaan versioon

Kaikki AdMobin aiempaa versiota käyttäneet AdMob-tilit on tänään päivitetty automaattisesti uusimpaan versioon.

Päivityksen viimeistely

Nyt kun tilisi on päivitetty, sinulla on seitsemän päivää aikaa tarkistaa uudet välitysasetukset ja tehdä muutoksia. Päivitys on viimeisteltävä 25.6. mennessä.

Seitsemänpäiväisen tarkistusjakson aikana voit vapaasti siirtyä takaisin AdMobin aiempaan versioon ja päivittää jälleen uuteen versioon. Päivitystä ei viimeistellä, ennen kuin klikkaat Viimeistele päivitys ‑painiketta. Kun päivitys on viimeistelty, et enää voi siirtyä takaisin AdMobin aiempaan versioon.

Päivittämisen määräaika

Tilisi päivitys viimeistellään automaattisesti 25. kesäkuuta, vaikket olisi klikannut Viimeistele päivitys ‑painiketta.

25. kesäkuuta jälkeen et enää voi siirtyä takaisin AdMobin aiempaan versioon.

Lisätietoja AdMobin uusimmasta versiosta

AdMob Beta on uusi, sovelluskeskeinen versio AdMobista. Tämä tarkoittaa, että kaikki AdMob Betan osa-alueet – kuten sen uudenlainen navigointirakenne, mainosyksiköiden luominen, hallintapaneelit ja välitys – toimivat ensisijaisesti sovellusten näkökulmasta.

Kun päivität AdMob Betaan, saat käyttöoikeuden korkealuokkaisiin parannuksiin ja uusiin ominaisuuksiin.

• Sovelluskeskeinen navigointi: Sovelluksesi ovat syy, minkä takia käytät AdMobia. Olemmekin muokanneet AdMobin käyttöliittymää niin, että sovellusten hallinta on entistä helpompaa. Kaikki tarvitsemasi on muutaman klikkauksen päässä.
  • Hallintapaneelit: Olemme luoneet uusia hallintapaneeleita, jotka auttavat arviomaan sovellustesi toimintaympäristön toimivuutta kokonaisuutena. Hallintapaneelien ei ole tarkoitus korvata raportteja vaan toimia niiden rinnalla. Yhdessä ne tarjoavat kokonaiskuvan sovellustesi käytöstä ja arvioiduista tuloistasi.
  • Läheisempi integraatio Google Analytics for Firebasein kanssa: AdMob Beta näyttää tietoja Google Analytics for Firebaseista Sovelluksen yleiskatsaus ‑hallintapaneelissa. Näin sinun ei tarvitse poistua AdMobista tarkastellaksesi käyttäjätietoja.
  • Välitysryhmät: Olemme suunnitelleet välitystoiminnon uudestaan, jotta sinä voisit ansaita enemmän AdMobia käyttämällä. Välitysryhmien avulla voit järjestää välityspinosi etukäteen määritetyiksi kriteeristöiksi, joita voit helposti käyttää mainosyksiköissäsi. Sinun täytyy luoda välitysryhmä vain kerran, jonka jälkeen voit käyttää sitä kaikissa haluamissasi mainosyksiköissä.