Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Aanbieders van advertentietechnologie

Google houdt zich aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In het kader hiervan bieden we uitgevers beheeropties waarmee ze kunnen aangeven welke aanbieders van advertentietechnologie advertenties in de Europese Economische Ruimte (EER) en het Verenigd Koninkrijk mogen weergeven en meten, evenals opties ter ondersteuning van advertentieweergave, advertentiemeting en andere functies. Alle vermelde aanbieders hebben bepaalde informatie gedeeld zoals wordt vereist door de AVG en hebben een link vermeld naar een pagina met uitleg over hoe ze gegevens gebruiken. U kunt deze link delen met uw gebruikers als onderdeel van uw toestemmingsproces. De aanbieders zijn er ook mee akkoord gegaan ons beleid voor gegevensgebruik na te leven.

We raden u aan deze beheeropties te gebruiken om de aanbieders van advertentietechnologie te kiezen met wie u wilt werken en die geschikt zijn voor u. We hebben beheeropties toegevoegd waarmee u kunt bepalen met welke aanbieders van advertentietechnologie u werkt, zodat u de controle houdt over activiteiten op uw site. Als u de beheeropties niet instelt, kunnen aanbieders uit de vermelde veelgebruikte set aanbieders van advertentietechnologie advertenties weergeven. De veelgebruikte set omvat de aanbieders van advertentietechnologie die van alle programmatic productbronnen de meeste opbrengsten voor uitgevers genereren afkomstig van gebruikers uit de EER en het Verenigd Koninkrijk.

Op grond van ons Beleid voor toestemming van gebruikers in de EU moet u duidelijk aangeven met welke partijen gegevens worden gedeeld. U moet dus een lijst van aanbieders vermelden voor uw gebruikers, ongeacht of u een aangepaste set aanbieders van advertentietechnologie of de veelgebruikte set gebruikt.

U kunt deze beheeropties en de lijst van aanbieders van advertentietechnologie bekijken in uw Ad Manager-, AdSense- of AdMob-account. Voor het gemak worden de gecertificeerde aanbieders ook hieronder vermeld.

* Aanbieders van advertentietechnologie die deel uitmaken van een veelgebruikte lijst.