Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

GDPR-oversigt og vejledning

Udbydere af annonceteknologi

I denne artikel får du en liste over certificerede udbydere af annonceteknologi for at gøre det nemmere for udgivere.

For at understøtte annoncelevering, annoncemåling og andre funktioner giver vi som led i Googles forpligtelse til at overholde persondataforordningen (GDPR, General Data Protection Regulation) udgiverne mulighed for at vælge, hvilke udbydere af annonceteknologi der må vise og måle annoncer i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og Storbritannien. Alle de anførte udbydere har delt bestemte oplysninger, der stilles krav om i henhold til GDPR, og et link til oplysninger om, hvordan de bruger dataene. Dette link kan du dele med brugerne i forbindelse med samtykkeprocessen. Udbyderne har desuden accepteret at overholde vores politik vedrørende brug af data.

Vi opfordrer dig til at bruge disse kontrolelementer til at vælge, hvilke leverandører af annonceteknologi du gerne vil arbejde sammen med, og hvilke af dem der passer til dig. Vi har udviklet kontrolelementer, så du kan vælge, hvilke udbydere af annonceteknologi du arbejder med, så du kan styre aktiviteten på dit website. Hvis du ikke aktivt vælger eller bruger kontrolelementerne, anvendes det ofte benyttede sæt af udbydere af annonceteknologi. Det ofte benyttede sæt omfatter de udbydere af annonceteknologi, der sikrer udgivere størst omsætning fra brugere i EØS og Storbritannien på tværs af alle programmatiske efterspørgselskilder.

I vores samtykkepolitik for brugere i EU stilles der krav om, at du klart og tydeligt angiver, hvem dataene bliver delt med. Uanset om du benytter et tilpasset sæt udbydere af annonceteknologi eller det ofte benyttede sæt, skal du oplyse brugerne om, hvem disse udbydere er.

Du kan se disse styringselementer og listen over udbydere af annonceteknologi på din Ad Manager-, AdSense- eller AdMob-konto. For nemheds skyld har vi også angivet de certificerede udbydere nedenfor.

*Udbydere af annonceteknologi, der er med på listen over ofte benyttede udbydere.