Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Oversikt over AdMob-rapporter

Hensikten med AdMob-rapportene er at du skal få statistikk om hvor mye du tjener, og hva som påvirker disse inntektene. Disse rapportene har tabeller og diagrammer og tabeller for at du skal kunne se trender og sammenligne viktige beregninger.

I tillegg kan du tilpasse og lagre rapportene, slik at du kan følge med på hvordan ting endrer seg over tid, og danne deg et mer helhetlig bilde ut fra dataene.

Eksempler på AdMob-rapporter

Tilpass rapportinformasjon

Med filtre, dimensjoner og beregninger kan du tilpasse informasjonen i rapportene:

• Filtre: Bruk filtre for å forstå rapporteringsdataene dine, avdekke trender og se all den detaljerte informasjonen du trenger. Du kan bruke filtre for å se på data for bestemte apper, annonseenheter, land eller områder og formater for en angitt datoperiode. Legg til flere filtre i rapportene dine for å finstemme dataene dine ytterligere.
  • Dimensjoner: Bruk dimensjoner for å dele opp rapportdataene etter bestemte attributter, for eksempel annonseformatet eller plattformen en annonse ble sett på.
  • Beregninger: Bruk beregninger for å angi hva som skal måles eller analyseres. Beregningene er kvantitative målinger av verdiene i dataene dine. Du kan bruke dem for å få en bedre forståelse av inntektene dine og trafikken din.
Merk: Hvis du er medlem av en AdMob-konto med flere brukere, blir rapportene du lagrer, lagt til i rapporteringsbibliotekene for alle medlemmer av kontoen. Finn ut mer om deling av rapporter.

Se rapporter med store datasett

AdMob-rapportene kan maks ha 50 000 datarader. Hvis denne grensen overskrides i en rapport, vises bare de første 50 000 radene. Men totalverdiene i rapporten gjenspeiler datasettet som helhet, og de omfatter alle rader utover grensen på 50 000.

Hvis rapporten din inneholder mer enn 50 000 rader, kan du dele den opp i mindre perioder. Du kan for eksempel generere tolv månedlige rapporter i stedet for én årsrapport når du skal gå gjennom årlige rapporteringsdata.

Grensen på 50 000 rader har ingen innvirkning på annonseleveringen eller datainnsamling og sporing. Grensen gjelder bare antall datarader som er synlige i hver rapport som genereres i AdMob.