Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Rapporten

Overzicht van AdMob-rapporten

Uw AdMob-rapporten zijn ontworpen om u inzicht te geven in hoeveel u verdient en welke factoren van invloed zijn op die inkomsten. Deze rapporten bevatten diagrammen en tabellen, zodat u trends kunt bekijken en belangrijke statistieken kunt vergelijken.

U kunt uw rapporten ook aanpassen en opslaan, zodat u kunt bijhouden hoe statistieken zich in de loop van de tijd ontwikkelen en meer inzicht kunt krijgen in uw gegevens.

Voorbeeld van AdMob-rapporten

Uw rapportgegevens aanpassen

Gebruik filters, dimensies en statistieken om de informatie in uw rapporten aan te passen:

• Filters: Gebruik filters om inzicht te krijgen in uw rapportagegegevens, trends te ontdekken en meer informatie te vinden die u echt nodig heeft. Gebruik filters om naar specifieke apps, advertentieblokken, landen of regio's en indelingen in een bepaalde periode te kijken. U kunt meerdere filters aan uw rapporten toevoegen om de gegevens verder te verfijnen.
  • Dimensies: U kunt dimensies gebruiken om rapportgegevens op te splitsen op basis van bepaalde kenmerken, zoals de advertentie-indeling of het platform waarop een advertentie is bekeken.
  • Statistieken: Gebruik statistieken om op te geven wat er wordt gemeten of geanalyseerd. Statistieken zijn kwantitatieve metingen van de waarden in uw gegevens die u kunt gebruiken om meer inzicht te krijgen in uw inkomsten en verkeer.
Opmerking: Als u lid bent van een AdMob-account voor meerdere gebruikers, worden de rapporten die u opslaat, toegevoegd aan de rapportbibliotheken van alle leden van het account. Meer informatie over hoe u rapporten deelt

Rapporten met grote datasets bekijken

Uw AdMob-rapporten zijn beperkt tot 50.000 rijen met gegevens. Als uw rapport deze limiet overschrijdt, zijn alleen de eerste 50.000 rijen zichtbaar. De totalen die in het rapport worden vermeld, zijn echter wel een nauwkeurige optelling van de volledige dataset, inclusief de rijen boven de limiet van 50.000.

Als uw rapport meer dan 50.000 rijen bevat, kunt u ervoor kiezen niet één groot rapport, maar meerdere kleinere rapporten te genereren. U kunt bijvoorbeeld in plaats van één jaarrapport twaalf maandrapporten genereren om de rapportagegegevens over een jaar weer te geven.

De limiet van 50.000 rijen heeft geen invloed op de advertentieweergave of op het verzamelen en bijhouden van gegevens. De limiet heeft uitsluitend betrekking op het aantal rijen met gegevens die in AdMob-rapporten worden weergegeven.