Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Raportit

Vertailukaavioiden lisääminen raportteihin

Vertailukaavion avulla voit verrata yksittäistä mittaria kaikkien sovellusten, mainosyksiköiden, mainosmuotojen tai käyttäjien maiden välillä.

Kussakin vertailukaaviossa voi näkyä enintään 11 viivaa. Viisi ensimmäistä viivaa kuvaa niitä viittä kohdetta, joilla on paras arvo valitun vertailu-ulottuvuuden osalta. Viisi parasta kohdetta ovat oletuksena valittuina. Klikkaa Lisää, niin näet 10 parasta kohdetta ja jäljellä olevat Muut kohteet. Muut-viiva kuvaa kaikkien muiden kohteiden yhteenlaskettua ulottuvuusarvoa.

Kunkin viivan merkitys kerrotaan kaavion alapuolella olevassa selitteessä. Vie hiiri viivojen päälle, niin näet arvot, joita ne edustavat.

Esimerkki vertailukaaviosta AdMobissa

Vartailukaavion asetukset

Vertailukaaviolle valitut asetukset näkyvät otsikossa ja avattavan valikon nimissä. Ne edustavat kaavion datan järjestämiseen käytettäviä ulottuvuuksia ja mittareita.

• Vertailumittari: Tätä mittaria käytetään kaavion luomiseen, ennen kuin se muunnetaan vertailukaavioksi. Jos haluat muokata vertailumittaria, klikkaa Muokkaa kaaviota Muuta ‑kuvaketta. Käytettävissä olevat vertailumittarit näkyvät avattavassa Mittari 1 ‑valikossa.
  • Vertailu-ulottuvuus: Tämä on ulottuvuus, jota käytetään kaavion datan jakamiseen. Sitä kuvaavat eri väriset viivat, jotka vastaavat kaavion alapuolella olevaa selitettä.
  • Lajittelujärjestys: Tämä on järjestys, jossa kaavion data esitetään. Tällä hetkellä ainoa mahdollinen vaihtoehto on "Parhaat", ja se on valittuna oletuksena.
  • Lajittelutieto: Tämä on mitattava arvo, jota viivan pisteet ja kaavion vasemmalla puollella olevat luvut edustavat.

Esimerkki vertailukaaviosta AdMob-raporteissa. Kaaviossa näkyvät lajittelujärjestys, vertailu-ulottuvuus, lajittelumittari ja vertailumittari.

Esimerkkejä

Mainosyksiköistä saatujen impressioiden vertailu käyttämällä havaittua todellisen tuhannen impression hintaa

Luo kaavio, jossa verrataan mainosyksiköiden impressioita käyttämällä havaittua todellinen tuhannen impression hintaa. Katso, mistä mainosyksiköistä saat todennäköisesti eniten tuloja.

Havaittu todellinen tuhannen impression hinta: Kolmannen osapuolen mainosverkoston arvioitu keskimääräinen todellinen tuhannen impression hinta, joka lasketaan aiemman tulodatan perusteella. Havaittu todellinen tuhannen impression hinta näkyy vain optimoiduista kolmansien osapuolien mainosverkostoista.

Asetukset

• Vertailutieto: näyttökerrat
  • Vertailu-ulottuvuus: mainosyksikkö
  • Lajittelujärjestys: parhaat
  • Lajittelumittari: havaittu todellinen tuhannen impression hinta

Kaavio

Esimerkki sellaisten impressioiden vertailukaaviosta, jotka ovat tulleet mainosyksiköistä, joilla on havaittu todellinen tuhannen impression hinta AdMob‐raporteissa

Niiden maiden arvioitujen tulojen vertailu, joissa arvioidut tulot ovat korkeimmat

Luo kaavio, jossa verrataan niiden maiden arvioituja tuloja, joissa sovelluksiasi käytetään. Selvitä, missä sovelluksesi tuottavat eniten.

Asetukset

• Vertailutieto: arvioidut tulot
  • Vertailu-ulottuvuus: maa
  • Lajittelujärjestys: parhaat
  • Lajittelutieto: arvioidut tulot

Kaavio

Esimerkki AdMob-raportista, jossa näkyy arvioidut tulot maista, joissa on suurimmat arvioidut tulot

Eniten impressioita tuottavien mainoslähteiden impressioiden vertailu

Luo kaavio, jossa verrataan eniten impressioita tuottavien mainoslähteiden impressioita. Selvitä, mitä mainoslähdettä katsotaan eniten. Mainoslähteet-ulottuvuus on käytettävissä vain välitysraportissa ja sen perusteella luoduissa tallennetuissa raporteissa.

Asetukset

• Vertailutieto: näyttökerrat
  • Vertailu-ulottuvuus: mainoslähde
  • Lajittelujärjestys: parhaat
  • Lajittelutieto: näyttökerrat

Kaavio

Esimerkki sellaisten impressioiden vertailukaaviosta, jotka ovat tulleet mainoslähteistä, joilla on eniten impressioita AdMob‐raporteissa

Eniten impressioita tuottavien sovellusten impressiokohtaisen klikkausprosentin vertailu

Luo kaavio, jossa verrataan eniten impressioita tuottavien sovellusten impressiokohtaista klikkausprosenttia. Katso, missä sovelluksessa on korkein klikkausprosentti.

Impressiokohtainen klikkausprosentti: Klikkausprosentti; sovelluksessa näkyneiden mainosten saamien klikkausten määrä jaettuna niiden kertojen määrällä, jonka mainokset ovat näkyneet sovelluksessa.

Asetukset

• Vertailumittari: klikkausprosentti
  • Vertailu-ulottuvuus: sovellus
  • Lajittelujärjestys: parhaat
  • Lajittelutieto: näyttökerrat

Kaavio

Esimerkki sellaisten sovellusten klikkausprosenttien vertailukaavioista, joilla on eniten impressioita AdMob-raporteissa