Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Updates van uw bemiddelingsrapport

3 april 2018

De nieuwste update van AdMob-rapportage, de bètaversie van AdMob-rapporten, omvat wijzigingen in de manier waarop uw bemiddelingsgegevens worden beheerd en opgeslagen.

In uw AdMob-bemiddelingsrapport worden nu belangrijke statistieken voor uw bemiddelde advertentienetwerken weergegeven, zoals overeenkomende verzoeken en overeenkomstpercentage. Deze statistieken worden gewoonlijk niet weergegeven door netwerken van derden. U kunt uw bemiddelingsgegevens ook segmenteren op bemiddelingsgroepen, zodat u meer inzicht krijgt in uw algemene strategie voor rendementsbeheer.

Voor deze verbetering van de bemiddelingsrapportage hebben we de weergave van historische bemiddelingsgegevens moeten beëindigen. Dit is slechts een wijziging in de rapportage, die op geen enkele wijze van invloed is op uw historische inkomsten. Historische bemiddelingsgegevens die niet aan een bemiddelingsgroep zijn gekoppeld, zijn in de nieuwe bètaversie van AdMob-rapporten mogelijk niet beschikbaar. Ze zijn echter toegankelijk via de link naar de oude rapporten. Als u uw historische gegevens wilt behouden, exporteert u uw oude rapporten.