Ad Review Center ja eston hallinta

Uusi Ad Review Center

Saamamme palautteen perusteella olemme uudistaneet Ad Review Centerin. Sivustosi mainosten tarkistaminen käy nyt aiempaa nopeammin ja helpommin.

Mikä on muuttunut?

• Mainosten etsiminen ja suodattaminen: Suodattimet-painikkeen on korvannut hakupalkki, joka on helppo havaita sivun yläosasta.
  • Uudet välilehdet: Uusi, kolmas välilehti helpottaa mainoksen tarkistusprosessia. Nyt käytössä ovat seuraavat välilehdet:
    • Tarkistamattomat: sivustollasi näkyvät mainokset, joita et ole tarkistanut
    • Tarkistetut: sivustollasi näkyvät mainokset, jotka olet tarkistanut
    • Estetyt: sivustollasi näkyvät mainokset, jotka olet estänyt
  • Parannettu mainosten käsittely: Nyt pääset katselemaan ja estämään mainoksia pääsivulla entistä sujuvammin:
    • Voit avata mainoksen yksityiskohtaisen näkymän klikkaamalla mainosta.
    • Voit estää mainoksen klikkaamalla estokuvaketta.
  • Kaikkien mainosten merkitseminen tarkistetuiksi: Voit merkitä kaikki sivun mainokset tarkistetuiksi valitsemalla Merkitse kaikki tarkistetuiksi. Mainoksia ei enää merkitä tarkistetuiksi automaattisesti, kun siirryt seuraavalle sivulle mainoksia selatessasi.
  • Google Ads -tilin estäminen: Olemme poistaneet Asetukset-välilehden. Voit estää kaikki tietyn Google Ads -tilin mainokset avaamalla mainoksen yksityiskohtaisen näkymän ja klikkaamalla Estä tili. Voit katsella estettyjen Google Ads -tilien luetteloa klikkaamalla Lisää Lisää ja sitten Estetyt Google Ads ‑tilit.

Lue lisää Ad Review Centeristä.