Centrum voor advertentiebeoordeling en blokkeeropties

Maak kennis met het nieuwe Centrum voor advertentiebeoordeling

Op basis van uw feedback hebben we het Centrum voor advertentiebeoordeling vernieuwd. U kunt de advertenties op uw site nu sneller en gemakkelijker beoordelen.

Wat is er gewijzigd?

• Filteren of zoeken naar advertenties: We hebben de knop Filters vervangen door een prominente zoekbalk bovenaan de pagina.
  • Nieuwe tabbladen: We hebben een derde tabblad toegevoegd zodat u het advertentiebeoordelingsproces beter kunt beheren. De tabbladen zijn nu:
    • Niet beoordeeld: Advertenties die zijn weergegeven op uw site, maar die u niet heeft beoordeeld.
    • Beoordeeld: Advertenties die zijn weergegeven op uw site en die u heeft beoordeeld.
    • Geblokkeerd: Advertenties die zijn weergegeven op uw site en die u heeft geblokkeerd.
  • Verbeterde interactie met advertenties: We hebben de manier verbeterd waarop u interactie heeft met advertenties op de hoofdpagina:
    • Klik op een advertentie om de gedetailleerde weergave van de advertentie te openen.
    • Klik op het pictogram Blokkeren om een advertentie te blokkeren.
  • Alle advertenties markeren als beoordeeld: Klik op Alles markeren als beoordeeld om een pagina met advertenties te markeren als beoordeeld. We markeren advertenties niet automatisch als beoordeeld wanneer u nu naar de volgende pagina met advertenties gaat.
  • Een Google Ads-account blokkeren: We hebben het tabblad Instellingen verwijderd. Als u alle advertenties van een Google Ads-account wilt blokkeren, opent u de gedetailleerde weergave van een advertentie en klikt u op Account blokkeren. Als u een lijst met de door u geblokkeerde Google Ads-accounts wilt bekijken, klikt u op Meer Meer en vervolgens op Geblokkeerde Google Ads-accounts.

Meer informatie over het Centrum voor advertentiebeoordeling.