Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Slik bytter du mellom tabeller i medieringsrapporter

Dataene som vises nederst i medieringsrapporten, kan vises i en av to separate tabeller: Medieringsnettverk-tabellen og Mediering – sammenkjeding-tabellen. Du kan bare vise en av disse tabellene om gangen. Tabellen som vises, er basert på filtrene og dimensjonene du velger.

AdMob bytter automatisk mellom de to rapporttabellene etter hvert som du gjør endringer i rapporten.

Rapporttabell for medieringsnettverk

I rapporttabellen for medieringsnettverk er fokus rettet mot annonsenettverkene du bruker til mediering, og resultatene hver av disse kaster av seg. Dette er standardtabellen. Du kan se denne tabellen ved å legge til noen av filtrene eller dimensjonene nedenfor:

• Annonsekilde-dimensjonen
  • Annonsekilde-filteret
  • Forekomst av annonsekilde-dimensjonen
  • Medieringsgruppe-dimensjonen
  • Medieringsgruppe-filteret

Tabell for Mediering – sammenkjeding-rapporten

I rapporttabellen for sammenkjeding for mediering kan du se resultatene du oppnår med AdMob som medieringsplattform for appene dine. Den inneholder informasjon om klikk, visninger og forespørsler. Du kan se denne tabellen ved å fjerne alle filtrene eller dimensjonene nedenfor:

• Annonsekilde-dimensjonen
  • Annonsekilde-filteret
  • Forekomst av annonsekilde-dimensjonen
  • Medieringsgruppe-dimensjonen
  • Medieringsgruppe-filteret