Välitysraportin taulukoiden välillä siirtyminen

Välitysraportin alaosan data voidaan näyttää joko Välitysverkostot- tai Välityksen vesiputous ‑taulukossa. Vain toinen näistä taulukoista voidaan näyttää kerrallaan, ja näkemäsi taulukko perustuu valitsemiisi ulottuvuuksiin ja suodattimiin.

AdMob siirtyy raporttitaulukoiden välillä automaattisesti, kun teet raporttiin muutoksia.

Välitysverkostoraportin taulukko

Välitysverkostoraportin taulukon tiedot koskevat välityksessä käyttämiäsi mainosverkostoja ja kunkin verkoston tehokkuutta. Tämä on oletustaulukko. Jos haluat katsella tätä taulukkoa, lisää Mainoslähde-ulottuvuus raporttitaulukkoon tai suodata raportti mainoslähteen mukaan.

Välitysverkostoraportin taulukossa voidaan näyttää pyyntöjen, impressioiden ja klikkausten lisäksi täyttösuhteen tiedot mainoslähteen mukaan, jos lisäät raporttitaulukkoon Täyttösuhde-mittarin.

Välitysverkostoraportin taulukon alareunassa näytetään kaksi kokonaismäärää: Pyynnöt yhteensä ja Yksilölliset pyynnöt.

Pyynnöt yhteensä

Tämä on kaikkien mainosverkostojen mainospyyntöjen kokonaismäärä. Osa näistä pyynnöistä saatetaan laskea monta kertaa, kun pyyntö siirtyy välityspinossa.

Esimerkki: Välityspinossa verkostoihin A, B ja C lähetetty pyyntö lasketaan kolme kertaa.

Yksilölliset pyynnöt

Tämä on yksilöllisten mainospyyntöjen kokonaismäärä. Useaan kertaan lähetetyt samat pyynnöt eivät sisälly tähän lukuun. Kukin pyyntö lasketaan vain kerran riippumatta siitä, kuinka moni verkosto saa kyseisen pyynnön sen siirtyessä välityspinossa.

Esimerkki: Välityspinossa verkostoihin A, B ja C lähetetty pyyntö lasketaan vain kerran.

Välityksen vesiputousraportin taulukko

Välityksen vesiputousraportin taulukossa näkyy AdMobin tehokkuus sovellustesi välitysalustana. Raportti sisältää tietoja pyynnöistä, impressioista ja klikkauksista. Jos haluat katsoa tätä taulukkoa, poista raporttitaulukosta Mainoslähde-ulottuvuus ja raportin yläosasta Mainoslähde-suodatin.