Raportit

Välitysraportin taulukoiden välillä siirtyminen

Välitysraportin alaosan data voidaan näyttää joko Välitysverkostot- tai Välityksen vesiputous ‑taulukossa. Vain toinen näistä taulukoista voidaan näyttää kerrallaan, ja näkemäsi taulukko perustuu valitsemiisi kategorioihin ja suodattimiin.

AdMob siirtyy raporttitaulukoiden välillä automaattisesti, kun teet raporttiin muutoksia.

Välitysverkostoraportin taulukko

Välitysverkostoraportin taulukon tiedot koskevat välityksessä käyttämiäsi mainosverkostoja ja kunkin verkoston tehokkuutta. Tämä on oletustaulukko. Voit katsoa tätä taulukkoa lisäämällä ainakin jonkin seuraavista suodattimista tai kategorioista:

• Mainoslähde-kategoria
  • Mainoslähde-suodatin
  • Mainoslähteen esiintymä ‑kategoria
  • Välitysryhmä-kategoria
  • Välitysryhmä-suodatin

Välityksen waterfall-raportin taulukko

Välityksen vesiputousraportin taulukossa näkyy AdMobin tehokkuus sovellustesi välitysalustana. Raportti sisältää tietoja pyynnöistä, impressioista ja klikkauksista. Voit katsoa tätä taulukkoa poistamalla kaikki seuraavat suodattimet tai kategoriat:

• Mainoslähde-kategoria
  • Mainoslähde-suodatin
  • Mainoslähteen esiintymä ‑kategoria
  • Välitysryhmä-kategoria
  • Välitysryhmä-suodatin