Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Sådan skifter du mellem tabellerne i rapporten Formidling

De data, der vises nederst i rapporten Formidling, kan blive vist i to forskellige tabeller: Tabellen Formidlingsnetværk og tabellen Formidlingsvandfald. Der kan kun vises én tabel ad gangen. Hvilken tabel der vises, afhænger af, hvilke dimensioner og filtre du vælger.

AdMob skifter automatisk mellem de to rapporttabeller, når du redigerer rapporten.

Rapporttabellen Formidlingsnetværk

I rapporttabellen Formidlingsnetværk fokuseres der på de annoncenetværk, du bruger til formidling, og på, hvor effektive de hver især er. Dette er standardtabellen. Hvis du vil se denne tabel, skal du tilføje et eller flere af følgende filtre eller en eller flere af følgende dimensioner:

• Dimensionen Annoncekilde
  • Filteret Annoncekilde
  • Dimensionen Annoncekildeforekomst
  • Dimensionen Formidlingsgruppe
  • Filteret Formidlingsgruppe

Rapporttabellen Formidlingsvandfald

I rapporttabellen Formidlingsvandfald kan du se, hvor effektiv AdMob er som formidlingsplatform for dine apps. Her kan du se oplysninger om anmodninger, eksponeringer og antal klik. Hvis du vil se denne tabel, skal du fjerne alle følgende filtre eller dimensioner:

• Dimensionen Annoncekilde
  • Filteret Annoncekilde
  • Dimensionen Annoncekildeforekomst
  • Dimensionen Formidlingsgruppe
  • Filteret Formidlingsgruppe