Rapporter

Sådan skifter du mellem tabellerne i rapporten Formidling

De data, der vises nederst i rapporten Formidling, kan blive vist i to forskellige tabeller: Tabellen Formidlingsnetværk og tabellen Formidlingsvandfald. Der kan kun vises én tabel ad gangen. Hvilken tabel der vises, afhænger af, hvilke dimensioner og filtre som du vælger.

AdMob skifter automatisk mellem de to rapporttabeller, når du redigerer rapporten.

Rapporttabellen Formidlingsnetværk

I rapporttabellen Formidlingsnetværk fokuseres der på de annoncenetværk, du bruger til formidling, og på, hvor effektive de hver især er. Dette er standardtabellen. Du kan få vist denne tabel ved at føje dimensionen Annoncekilde til rapporttabellen eller ved at filtrere rapporten efter Annoncekilde.

Hvis du føjer metric'en Opfyldningsfrekvens til rapporttabellen, kan du – ud over anmodninger, eksponeringer og antal klik – også få vist opfyldningsfrekvens efter annoncekilde i rapporten Formidlingsnetværk.

Der vises to samlede antal nederst i rapporttabellen Formidlingsnetværk: Samlet antal anmodninger og Unikke anmodninger.

Samlet antal anmodninger

Det samlede antal annonceanmodninger, der er blevet sendt til hvert annoncenetværk. Nogle af disse anmodninger tælles muligvis mere end én gang på deres vej gennem formidlingsstakken.

Eksempel: En anmodning, der er blevet sendt til netværk A, netværk B og netværk C i formidlingsstakken, tælles tre gange.

Unikke anmodninger

Det samlede antal unikke annonceanmodninger. Dette tal inkluderer ikke flere forekomster af den samme anmodning. Hver enkelt anmodning tælles med andre ord kun én gang, uanset hvor mange netværk der modtager anmodningen på dens vej gennem formidlingsstakken.

Eksempel: En anmodning, der er blevet sendt til netværk A, netværk B og netværk C i formidlingsstakken, tælles kun én gang.

Rapporttabellen Formidlingsvandfald

I rapporttabellen Formidlingsvandfald kan du se, hvor effektiv AdMob er som formidlingsplatform for dine apps. Her kan du se oplysninger om anmodninger, eksponeringer og antal klik. Du kan få den vist ved at fjerne dimensionen Annoncekilde fra rapporttabellen og fjerne filteret Annoncekilde øverst i rapporten.