Historische gegevens exporteren uit oude rapporten

Vanwege verschillen in de manier waarop rapportagegegevens worden beheerd en opgeslagen in de nieuwe bètaversie van AdMob-rapporten, zijn historische bemiddelingsgegevens niet beschikbaar in de nieuwe gebruikersinterface.

U heeft nog steeds toegang tot uw historische rapportagegegevens (inclusief bemiddelingsgegevens) door op de link Ga naar oude rapporten onderaan de pagina Rapporten in AdMob te klikken. Deze historische gegevens zijn gedurende een beperkte tijd beschikbaar en we stellen voor om de gegevens te exporteren als u deze wilt opslaan.

Uw historische gegevens exporteren uit oude rapporten:

1. Klik op Ga naar oude rapporten
  2. Klik op het tabblad bovenaan de pagina Rapporten voor het rapport dat u wilt exporteren.
  3. Voer de gewenste aanpassingen uit voor de datum, filters en dimensies die in het rapport zijn gebruikt. De geëxporteerde gegevens bevatten alle rapportstatistieken, maar worden aangepast met dezelfde filters en dimensies die u heeft toegevoegd aan uw rapport in AdMob.
  4. Klik op EXPORTEREN bovenaan het rapport om uw volledige rapportgegevens te downloaden als een .csv-bestand.