Rapporter

Sådan eksporterer du historiske data fra forældede rapporter

I den nye betaversion af AdMob-rapportering administreres og gemmes rapporteringsdata på en anden måde end tidligere, og historiske formidlingsdata er derfor ikke tilgængelige på den nye brugergrænseflade.

Du kan stadig få adgang til dine historiske rapporteringsdata (herunder formidlingsdata) ved at klikke på linket Gå til forældede rapporter nederst på ​​siden Rapporter i AdMob. Disse historiske data er kun tilgængelige i et begrænset tidsrum, og vi foreslår derfor, at du eksporterer dataene, hvis du vil gemme dem.

Sådan eksporterer du historiske data fra forældede rapporter:

1. Klik på Gå til forældede rapporter
  2. Klik på fanen for den rapport, du vil eksportere, øverst på siden Rapporter.
  3. Foretag de ønskede justeringer af de datoer, filtre og dimensioner, der anvendes i rapporten. Eksporterede data omfatter alle rapporterings-metrics, men tilpasses i henhold til de filtre og dimensioner, du har føjet til din rapport i AdMob.
  4. Klik på EKSPORTÉR øverst i rapporten for at downloade alle rapportdata i en CSV-fil.