Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Rapporten

Een nieuw opgeslagen rapport starten

Opgeslagen rapporten zijn aangepaste rapporten die u maakt en opslaat in AdMob. U kunt ze altijd controleren en de gegevens downloaden naar een csv-bestand.

U kunt opgeslagen rapporten van een bestaand rapport starten op een van de volgende locaties in AdMob:

Een nieuw opgeslagen rapport starten via een van de standaardrapporten

U kunt een nieuw rapport starten met een van de standaardrapporten als template. Voer de volgende stappen uit:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Rapporten in de zijbalk.
  3. Klik op een van de standaardrapporten bovenaan de pagina. Het rapport dat u kiest, wordt gebruikt als template voor uw nieuwe opgeslagen rapport.
  4. Voer de gewenste aanpassingen uit voor de statistieken, filters en dimensies in het rapport.
  5. Klik bovenaan het rapport op OPSLAAN.
  6. Voer een naam in voor het nieuwe rapport.
  7. Klik op Opslaan. Het nieuwe opgeslagen rapport wordt weergegeven in de rapportbibliotheek van uw account.

Een nieuw opgeslagen rapport starten vanuit de rapportbibliotheek

U kunt een nieuw rapport starten met een eerder opgeslagen rapport in uw rapportbibliotheek als template. Voer de volgende stappen uit:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Rapporten in de zijbalk.
  3. Klik in de rapportbibliotheek op Meer naast het rapport dat u wilt kopiëren en als template wilt gebruiken voor uw nieuwe opgeslagen rapport.
  4. Selecteer Opslaan als.
  5. Geef het rapport een naam en klik op Opslaan.
  6. Voer de gewenste aanpassingen uit voor de statistieken, filters en dimensies in het rapport.
  7. Klik op Opslaan. Het nieuwe opgeslagen rapport wordt weergegeven in de rapportbibliotheek van uw account.

Een nieuw opgeslagen rapport starten terwijl u een bestaand rapport bekijkt

Als u al een rapport bekijkt, kunt u een nieuw rapport starten dat het huidige rapport als template gebruikt. Voer de volgende stappen uit:

1. Terwijl u een rapport bekijkt, voert u de gewenste aanpassingen door in de statistieken, filters en dimensies.
  2. Klik op Meer en dan op Opslaan als.
  3. Voer een naam in voor het nieuwe rapport.
  4. Klik op Opslaan. Het nieuwe opgeslagen rapport wordt weergegeven in de rapportbibliotheek van uw account. Klik op Rapporten in de zijbalk om het te vinden.