Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Føj diagrammer til dine rapporter

Føj diagrammer til dine rapporter for at illustrere ændringer i metrics over tid. Du kan bruge forskellige kombinationer af metrics og sorteringsindstillinger for at forstå tendenser i dine rapporter og foretage sammenligninger.

Du kan føje op til seks diagrammer til hver rapport. Det datointerval, der bruges i et diagram, defineres af det datofilter, der anvendes på hele rapporten.

Diagrammer kan vise data for en enkelt metric eller to forskellige metrics. Hvis der vises to metrics, vil de linjer, der repræsenterer dem i diagrammet, have to forskellige farver.

Eksempel på et diagram med én metric på AdMob-grænsefladen Eksempel på et diagram med to metrics i AdMob-rapporter
Diagram med én metric Diagram med to metrics

Følg denne fremgangsmåde for at føje et diagram med én eller to metrics til en rapport:

1. Klik på Knappen Nyt diagram øverst på rapportsiden, mens rapporten vises.
  2. Vælg de metrics, du vil have vist i diagrammet. Du skal vælge mindst én metric.
  3. Click Add.
  4. Gem ændringerne for at anvende dem på din rapport.