Kom i gang

Min AdMob-side

Velkommen til brukerstøttesiden din for AdMob!

Denne siden er for øyeblikket på betastadiet. Hvis informasjonen din ikke vises riktig, kan du prøve på nytt om 24 timer. Hvis problemet vedvarer, kan du gi oss beskjed via undersøkelsen om nytteverdi nederst på siden.

Du kan gå til brukerstøttesiden for AdMob for å finne svar på spørsmål om kontoen din. Logg på Google-kontoen du bruker for å få tilgang til AdMob, slik at vi kan diagnostisere kontoen din.

Hvis du har problemer med å logge på AdMob-kontoen din, kan du gå til feilsøkingstrinnene for pålogging.

Finn ut mer om forskjellen mellom en Google-konto og en AdMob-konto.