16.11.2017: Konversioseuranta on siirretty AdWordsiin

Konversioiden hallinnointi AdMobissa lopetetaan. Konversiot-taulukossa näkyy jatkossa vain luku ‑muotoinen luettelo AdMobissa ja AdWordsissa luomistasi konversioista

Jatkossa kaikki konversiot on luotava AdWordsissa ja niitä on seurattava Firebase SDK:n avulla. Kun olet linkittänyt Firebase- ja AdWords-tilisi, voit tuoda konversioita Firebasesta ja selvittää, kuinka mainoskampanjasi vaikuttavat Android- ja iOS-sovellusten asennusmääriin ja sovelluksen sisällä tapahtuvaan toimintaan.

Jos määrität konversioseurannan AdWordsissa ensimmäistä kertaa, noudata Firebasen avulla tapahtuvan konversioseurannan ohjeita.

Lisätietoja