Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Sovelluksen tai tilin mainossisällön enimmäisluokituksen asettaminen

Mainossisällön enimmäisluokitus on työkalu, jonka avulla voit vaikuttaa käyttäjille näkyvien mainosten sisältöön tarkemmin. Sisällön enimmäisluokituksen asettaminen auttaa alustakäytäntöjen noudattamisessa.

AdMobin käyttöliittymässä voit asettaa mainossisällön enimmäisluokituksen yksittäiselle sovellukselle tai koko tilillesi.

Jos asetat mainossisällön enimmäisluokituksen kullekin mainospyynnölle SDK:n avulla, tämä luokitus ohittaa AdMobin käyttöliittymässä asetetun luokituksen.

Esimerkiksi jos mainossisällön enimmäisluokitukseksi on asetettu SDK:ssa T ja AdMobissa PG, mainossisältö voi sisältää mainoksia, joiden luokitus on T.

Jos asetat mainossisällön enimmäisluokituksen yksittäiselle sovellukselle, tämä luokitus ohittaa AdMob-tilille asettamasi luokituksen.

Esimerkiksi jos mainossisällön enimmäisluokitukseksi on asetettu koko tililläsi PG ja tietyssä sovelluksessa T, kyseisessä sovelluksessa näkyvä mainossisältö voi sisältää mainoksia, joiden luokitus on T.

Mainossisällön enimmäisluokituksen asettaminen koko tilille

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Eston hallinta.
  3. Klikkaa Mainossisältöluokitus-välilehteä.
  4. Valitse koko tilillä käytettävä mainossisällön enimmäisluokitus. Suosittelemme valitsemaan korkeimman luokituksen, joka sopii sovellustesi käyttäjille.
    Asetettu luokitus koskee kaikkia sovelluksiasi, joissa käytetään tilitason asetusta. Luokitukset ovat kumulatiivisia. Jos esimerkiksi valitset luokituksen T, näkyvien mainosten luokitus voi olla G, PG tai T, mutta mainossisällöstä suljetaan pois mainokset, joiden luokitus on MA.
  5. Klikkaa Tallenna.

Mainossisällön enimmäisluokituksen asettaminen yksittäiselle sovellukselle

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse sovelluksesi nimi. Jos et näe sitä viimeaikaisten sovellusten joukossa, valitse Näytä kaikki sovellukset, niin voit hakea sovellusta kaikkien AdMobiin lisäämiesi sovellusten joukosta.
  4. Klikkaa sivupalkista sovelluksesi nimen alta Eston hallinta.
  5. Klikkaa Mainossisältöluokitus-välilehteä.
  6. Poista Vastaa tilitason asetusta ‑kohdan valinta, niin tilitason mainossisällön enimmäisluokitusta ei käytetä tässä sovelluksessa.
  7. Valitse tässä sovelluksessa käytettävä mainossisällön enimmäisluokitus. Suosittelemme valitsemaan korkeimman luokituksen, joka sopii tämän sovelluksen käyttäjille.
    Luokitukset ovat kumulatiivisia. Jos esimerkiksi valitset luokituksen T, näkyvien mainosten luokitus voi olla G, PG tai T, mutta mainossisällöstä suljetaan pois mainokset, joiden luokitus on MA.
  8. Klikkaa Tallenna.

Mainossisällön enimmäisluokituksen arvioitu vaikutus

Kun asetat tietyssä sovelluksessa tai koko tilillä käytettävän mainossisällön enimmäisluokituksen tai muutat sitä AdMobissa, AdMob arvioi, miten muutos vaikuttaa AdMob-verkoston impressioihin ja tuloihin.

Huom. Arviot perustuvat dataan 30 viime päivän ajalta, eivätkä ne ole tae tulevista tuloksista. Lisäksi arviot koskevat vain AdMob-verkostosta saatavia impressioita ja tuloja.

Families-ohjelmaa koskevat poikkeukset

Jos sovelluksesi kuuluu Families-ohjelmaan, AdMobin käyttöliittymässä asettamasi mainossisällön enimmäisluokitus saatetaan ohittaa. Ohjelmassa sovelletaan seuraavia mainossisältöluokituksia:

• Families (kohdistettu ensisijaisesti lapsille): Mainossisällön enimmäisluokitus ohitetaan ja luokitukseksi asetetaan G. Näissä sovelluksissa voi näkyä ainoastaan mainoksia, joiden luokitus on G.
  • Families (kohdistettu useille yleisöille): Mainossisällön enimmäisluokitus ohitetaan ja luokitukseksi asetetaan PG, jos enimmäisluokitus on korkeampi kuin PG. Näissä sovelluksissa voi näkyä ainoastaan mainoksia, joiden luokitus on G tai PG.
Huom. Jos haluat Googlen käsittelevän sisältöäsi lapsille kohdistettuna, suosittelemme käyttämään muita asetuksia. Voit esimerkiksi tagata mainospyynnön lapsille kohdistetuksi (TFCD-parametri) tai sellaisille ETA-alueen käyttäjille tarkoitetuksi, jotka ovat liian nuoria antamaan suostumustaan (TFUA-parametri).