Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Den 28. september 2017: Opdaterede kontroller og indstillinger til annonceenheder

Denne meddelelse er blevet arkiveret og kan være forældet.

Vi er i gang med at opdatere de annoncetyper, der er tilgængelige for bannerannoncer og mellemliggende annoncer, herunder "Tekst, billeder og rich media", som er en ny kombineret annoncetype, og "Video", som bliver tilgængelig for bannerannonceenheder.

Disse opdateringer træder i kraft den 10. oktober 2017.

• Kombination af tekst, billeder og rich media til bannerannoncer og mellemliggende annoncer

Annoncetyperne med tekst og billeder kombineres med rich media (HTML5 og andre interaktive annoncer) for at strømline valget af annoncetype for bannerannonceenheder og mellemliggende annonceenheder. Denne type er valgt som standard.

• Fjernelse af tilpasning for bannerannoncer

Tilpasning af annoncelayoutet for tekstannoncer fjernes fra oprettelsen bannerannonceenheder.

Eksempel på udfasning af tilpassede farver for annonceenheder.

• Fjernelse af knappen Flyt

Knappen Flyt fjernes fra siden Annonceenheder.

AdMob-grænsefladen, der viser knappen Flyt i annonceenheder.

• Tilføjelse af annoncetypen med videoannoncer til bannereKOMMER SNART

Annoncetypen med videoannoncer er nu tilgængelig for bannerannoncer og fungerer på samme måde som videoannoncer, der vises i mellemliggende annonceenheder. Denne type er valgt som standard.

Eksempel på video til bannerannoncer under annoncetype.