Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

16 oktober 2017: de geüpdatete Algemene voorwaarden accepteren

Deze aankondiging is gearchiveerd en mogelijk verouderd.

Onze Algemene voorwaarden zijn geüpdatet en AdMob kan u vragen om de nieuwe versie te accepteren. In dat geval moet u de geüpdatete Algemene voorwaarden accepteren om AdMob te kunnen blijven gebruiken. Als uw AdMob-account meerdere gebruikers heeft, moet de accountbeheerder de Algemene voorwaarden accepteren.

Voer de volgende stappen uit om de geüpdatete Algemene voorwaarden te accepteren:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Lees de Algemene voorwaarden van AdSense.
  3. Vink het selectievakje aan om de Algemene voorwaarden te accepteren.
  4. Klik op Accepteren.
Als u de geüpdatete Algemene voorwaarden niet accepteert, verliest u de toegang tot uw AdMob-account en de API.