Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

AdMobia koskevia optimointivinkkejä

Alla olevien vinkkien avulla voit optimoida mainoksesi ja saada parhaan mahdollisen hyödyn AdMobista.

Offline-konversioseurannan vinkit Google Ads ‑kampanjoilla menestymiseen | [kuvake]

Hyödynnä räätälöityjä vinkkejä tulojen parantamiseen

Kirjaudu Google-tilille, jolla käytät AdMobia, ja avaa Oma AdMob -sivu, joka sisältää sinulle räätälöityjä vinkkejä. Voit myös tilata personoituja optimointivinkkejä AdMobilta.

12 vinkkiä Google Ads ‑kampanjoilla menestymiseen | Mainokset [kuvake]

Käytä aina tilanteeseen sopivaa mainosmuotoa

Kullakin mainosmuodolla on omat vahvuutensa ja optimaaliset käyttötilanteensa. Lue alta lisää kustakin mainosmuodosta:

• Banneri: Perusmainosmuoto, joka näkyy laitteen näytön ylä- ja alalaidassa.
  • Välimainos: Koko sivun mainos, joka näkyy luonnollisissa tauko- ja siirtymäkohdissa, kuten pelitason suorittamisen jälkeen. Tukee videosisältöä.
  • Palkkion tarjoava välimainos (beta): Koko sivun mainosmuoto, joka palkitsee käyttäjät mainoksen katsomisesta luonnollisten taukojen tai siirtymien aikana.
  • Palkkion tarjoava mainos: Mainos, joka palkitsee käyttäjän lyhyiden videoiden katsomisesta sekä pelattaviin mainoksiin ja kyselyihin reagoimisesta. Sopii hyvin maksuttomien pelien sisällön kaupallistamiseen. Tukee videosisältöä.
  • Natiivimainos: Räätälöity mainosmuoto, joka mukautuu sovelluksen yleisilmeeseen. Mainokset näkyvät upotettuina sovelluksen sisältöön. Tukee videosisältöä.
  • Sovelluksenavausmainos: Mainosmuoto, joka näkyy käyttäjien avatessa sovelluksesi tai palatessa siihen. Mainos peittää latausnäytön.

12 vinkkiä Google Ads ‑kampanjoilla menestymiseen | Näyttötiheyden rajoitus [kuvake]

Ota kaikki mainostyypit käyttöön

Tulosi voivat kasvaa, jos sallit kaikkien mainostyyppien näkymisen. Kun otat kaikki mainostyypit käyttöön, useampi mainostaja voi tehdä hintatarjouksia sovelluksesi mainosinventaarista. Tämä voi korottaa todellista tuhannen impression hintaasi. Mainostyyppien rajoittaminen voi vähentää tuloja.

Mainosyksikölle saatavilla olevat mainostyypit riippuvat mainosyksikön luomisen yhteydessä valitusta mainosmuodosta.

Tee aina testejä, jotta menestyt Google Ads ‑kampanjoilla | [kuvake]

Minimoi estettävien kategorioiden määrä

Kun sallit kaikkien mainoskategorioiden näkymisen, useampi mainostaja voi tehdä hintatarjouksia sovelluksen mainosinventaarista ja tulot ja todellinen tuhannen impression hinta voivat parantua. Voit tarvittaessa poistaa käytöstä yksittäisiä alakategorioita. Lue lisää mainosten estämisestä yleisen kategorian mukaan.