Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

17.5.2017: Esittelyssä AdMob Beta

AdMob Beta on uusi, sovelluskeskeinen versio AdMobista. Tämä tarkoittaa, että kaikki AdMob Betan osa-alueet – kuten sen uudenlainen navigointirakenne, mainosyksiköiden luominen, hallintapaneelit ja välitys – toimivat ensisijaisesti sovellusten näkökulmasta.

Kun päivität AdMob Betaan, saat käyttöoikeuden korkealuokkaisiin parannuksiin ja uusiin ominaisuuksiin.

• Sovelluskeskeinen navigointi: Sovelluksesi ovat syy, minkä takia käytät AdMobia. Olemmekin muokanneet AdMobin käyttöliittymää niin, että sovellusten hallinta on entistä helpompaa. Kaikki tarvitsemasi on muutaman klikkauksen päässä.
  • Hallintapaneelit: Olemme luoneet uusia hallintapaneeleita, jotka auttavat arviomaan sovellustesi toimintaympäristön toimivuutta kokonaisuutena. Hallintapaneelien ei ole tarkoitus korvata raportteja vaan toimia niiden rinnalla. Yhdessä ne tarjoavat kokonaiskuvan sovellustesi käytöstä ja arvioiduista tuloistasi.
  • Läheisempi integraatio Google Analytics for Firebasein kanssa: AdMob Beta näyttää tietoja Google Analytics for Firebaseista Sovelluksen yleiskatsaus ‑hallintapaneelissa. Näin sinun ei tarvitse poistua AdMobista tarkastellaksesi käyttäjätietoja.
  • Välitysryhmät: Olemme suunnitelleet välitystoiminnon uudestaan, jotta sinä voisit ansaita enemmän AdMobia käyttämällä. Välitysryhmien avulla voit järjestää välityspinosi etukäteen määritetyiksi kriteeristöiksi, joita voit helposti käyttää mainosyksiköissäsi. Sinun täytyy luoda välitysryhmä vain kerran, jonka jälkeen voit käyttää sitä kaikissa haluamissasi mainosyksiköissä.

Päivitä AdMobin uusimpaan versioon seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Etusivu-välilehdeltä Päivitä.
  3. Tarkista näytöllä näkyvät tiedot ja klikkaa Päivitä. Jos muutat mieltäsi, voit peruuttaa päivityksen klikkaamalla Säilytä nykyinen versio.
  4. Valinnainen: Katso AdMobin uusimman version esittelyvideo.
  5. Valinnainen: Tutustu AdMob-välityksen muutoksiin.
  6. Lataa ja lue läpi räätälöity välityksen päivitysraporttisi. Raportista saat lisätietoja siitä, miten nykyiset välitysasetuksesi siirretään päivityksen yhteydessä uuteen välitysryhmät-ominaisuuteen.
  7. Kun olet valmis, valitse valintaruutu vahvistaaksesi, että olet tutustunut välityksen päivitysraporttiin ja haluat päivittää tilisi.
  8. Päivitä tilisi klikkaamalla Päivitä.
  9. Kun päivitys on valmis, siirry uuteen AdMob-käyttöliittymään klikkaamalla Jatka.