Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

17. maj 2017: Vi præsenterer AdMob Beta

Denne meddelelse er blevet arkiveret og kan være forældet.

Den nye version af AdMob er udviklet til at være appfokuseret. Det betyder, at alt har fokus på dine apps, herunder den nye navigationsstruktur, oprettelse af annonceenheder, betjeningspaneler og formidling.

Når du opgraderer din AdMob-konto, får du adgang til eksklusive forbedringer og nye funktioner:

• Appfokuseret navigation: Dine apps er grunden til, at du bruger AdMob. Vi har derfor omarrangeret brugerfladen i AdMob, så det er lettere for dig at administrere dine apps. Du kan gøre alt det, du har brug for, med nogle få klik.
  • Betjeningspaneler: Vi har oprettet nye betjeningspaneler for at hjælpe dig med at forstå den overordnede status for dit økosystem af apps. Det er ikke meningen, at betjeningspaneler skal erstatte rapporter, men i stedet arbejde sammen med dem for at give dig et komplet overblik over brugen af din app og den estimerede indtjening.
  • Tættere integration med Google Analytics til Firebase: AdMob viser data fra Google Analytics til Firebase i kontrolpanelet for appoversigt, så du ikke behøver afslutte AdMob for at gennemgå dine brugermetrics.
  • Formidlingsgrupper: Vi har designet formidlingsoplevelsen forfra for at hjælpe dig med at tjene mere ved hjælp af AdMob. Med formidlingsgrupper kan du organisere din formidlingsstak i foruddefinerede sæt af kriterier, så du nemt kan anvende dem på dine annonceenheder. Opret en formidlingsgruppe én gang, og tilføj derefter alle de annonceenheder, som du vil anvende den på.

Udfør nedenstående trin for at opgradere til den nyeste version af AdMob:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Opgrader på fanen Start.
  3. Læs oplysningerne på skærmen, og klik på Opgrader. Hvis du har skiftet mening, kan du klikke på Fortsæt med at bruge den nuværende version for at annullere opgraderingen.
  4. (Valgfrit) Se introduktionsvideoen om den nyeste version af AdMob.
  5. (Valgfrit) Gennemgå ændringerne af AdMob-formidlingen.
  6. Download og gennemgå din personlige formidlingsopgraderingsrapport. Rapporten indeholder flere oplysninger om, hvordan din formidlingsopsætning konverteres til at bruge den nye formidlingsgruppefunktion under opgraderingen.
  7. Når du er klar, skal du markere afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har gennemgået din formidlingsopgraderingsrapport, hvorefter du er klar til at opgradere.
  8. Klik på Opgrader for at opgradere din konto.
  9. Når opgraderingen er gennemført, kan du klikke på Fortsæt for at begynde at bruge den nye brugerflade i AdMob.
Velkomstillustration