Bemiddeling

Een waterfall-advertentiebron toevoegen aan een bemiddelingsgroep

After you've created a mediation group, you’ll need to add third-party ad sources to fill the ad requests it will receive.

Selecteer een van de opties hieronder om een advertentienetwerk van derden toe te voegen aan een bemiddelingsgroep.

Een waterfall-advertentiebron toevoegen met optimalisatie

Volg de stappen hieronder om een advertentienetwerk van derden als advertentiebron aan een bemiddelingsgroep toe te voegen.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Klik op de naam van de bemiddelingsgroep waaraan u het netwerk toevoegt.
  4. Klik op Advertentiebron toevoegen in de tabel met waterfall-advertentiebronnen.
  5. Zoek de advertentiebron in de lijst die wordt weergegeven of begin de naam van de advertentiebron te typen in het zoekvak. Klik op Selecteren naast de advertentiebron die u wilt toevoegen. De optie Optimaliseren is standaard ingeschakeld. Opmerking: Sommige advertentienetwerken bieden mogelijk geen ondersteuning voor optimalisatie. In dat geval wordt deze optie niet weergegeven. Bekijk de kolom Ondersteunt optimalisatie voor informatie over uw advertentiebron.
  6. Geef de vereiste gegevens voor de door u geselecteerde advertentiebron op. Opmerking: Als u dit advertentienetwerk al in een andere bemiddelingsgroep heeft gebruikt, hoeft u de gegevens niet opnieuw op te geven.
  7. Vink het selectievakje Autorisatie aan om AdMob en Google toegang te verlenen tot uw account. Opmerking: Als u deze advertentiebron eerder heeft geautoriseerd, hoeft u dit niet nogmaals te doen.
  8. Geef een eCPM op die voor dit netwerk moet worden gebruikt totdat AdMob voldoende gegevens voor optimalisatie heeft verzameld. De eCPM wordt gebruikt om het netwerk dynamisch in de bemiddelingsketen te positioneren, zodat het met andere advertentiebronnen kan concurreren om advertentieverzoeken te vullen.
  9. Klik op Doorgaan.
  10. Geef voor elk advertentieblok de toewijzingsgegevens op. Deze gegevens vindt u doorgaans in uw account bij het advertentienetwerk.
  11. Klik op Gereed.

12. Klik op Opslaan. The mediation group will be saved.

Vergeet niet om de Google Developers-gids te gebruiken om bemiddeling in uw apps te implementeren. Bemiddeling kan inkomende advertentieverzoeken alleen vullen als u deze stap heeft voltooid.

Een waterfall-advertentiebron toevoegen zonder optimalisatie

Volg de stappen hieronder om een advertentienetwerk van derden als advertentiebron aan een bemiddelingsgroep toe te voegen.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Klik op de naam van de bemiddelingsgroep waaraan u het netwerk toevoegt.
  4. Klik op Advertentiebron toevoegen in de tabel met waterfall-advertentiebronnen.
  5. Zoek de advertentiebron in de lijst die wordt weergegeven of begin de naam van de advertentiebron te typen in het zoekvak. Klik op Selecteren naast de advertentiebron die u wilt toevoegen.
  6. Als de advertentiebron optimalisatie ondersteunt, is de optie Optimaliseren standaard ingeschakeld. Klik op de schakelaar om deze optie uit te schakelen.
  7. Geef een handmatige eCPM voor dit advertentienetwerk op. De eCPM wordt gebruikt om het netwerk dynamisch in de bemiddelingsketen te positioneren, zodat het met andere advertentiebronnen kan concurreren om advertentieverzoeken te vullen.
  8. Klik op Doorgaan.
  9. Geef voor elk advertentieblok de toewijzingsgegevens op. Deze gegevens vindt u doorgaans in uw account bij het advertentienetwerk.
  10. Klik op Gereed.
  11. Klik op Opslaan. De bemiddelingsgroep wordt opgeslagen.

Vergeet niet om de Google Developers-gids te gebruiken om bemiddeling in uw apps te implementeren. Bemiddeling kan inkomende advertentieverzoeken alleen vullen als u deze stap heeft voltooid.