Waterfall-mainoslähteen lisääminen välitysryhmään

After you've created a mediation group, you’ll need to add third-party ad sources to fill the ad requests it will receive.

Lisää kolmannen osapuolen mainosverkosto välitysryhmään valitsemalla jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Waterfall-mainoslähteen ja optimoinnin lisääminen

Voit lisätä kolmannen osapuolen mainosverkoston välitysryhmään mainoslähteenä seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa sen välitysryhmän nimeä, johon haluat lisätä verkoston.
  4. Klikkaa Waterfall-mainoslähteiden taulukosta Lisää mainoslähde.
  5. Etsi mainoslähde näkyviin tulevasta taulukosta tai aloita kirjoittamaan mainoslähteen nimeä hakukenttään. Klikkaa lisättävän mainoslähteen vierestä ValitseOptimoi-vaihtoehto on käytössä oletuksena. Huom. Jotkin mainosverkostot eivät ehkä tue optimointia, ja tämä vaihtoehto ei ole välttämättä näkyvissä. Tarkista valitsemaasi mainoslähdettä koskevat tiedot Tukee optimointia ‑sarakkeesta.
  6. Lisää valitsemasi mainoslähteen edellyttämät kirjautumistiedotHuom. Jos olet jo käyttänyt tätä mainosverkostoa toisessa välitysryhmässä, kirjautumistietoja ei kysytä uudelleen.
  7. Valtuuta AdMob ja Google käyttämään tiliäsi valitsemalla Valtuutus-valintaruutu. Huom. Jos olet aiemmin valtuuttanut tämän mainoslähteen, sinua ei pyydetä antamaan valtuutusta uudelleen.
  8. Lisää todellinen tuhannen näyttökerran hinta, jota käytetään tässä verkostossa, kunnes AdMob on kerännyt riittävästi tietoja optimointia varten. Todellisen tuhannen näyttökerran hinnan avulla verkosto sijoitetaan dynaamisesti välitysketjuun, jossa se kilpailee muiden mainoslähteiden kanssa mainospyyntöjen täyttämiseksi.
  9. Klikkaa Jatka.
  10. Lisää mäppäystiedot jokaiselle mainosyksikölle. Useimmissa tapauksissa nämä tiedot ovat saatavilla mainosverkoston sisältävällä tililläsi.
  11. Klikkaa Valmis.

12. Klikkaa Tallenna. The mediation group will be saved.

Muista käyttää Google Developers ‑opasta, kun otat sovelluksissasi käyttöön välityksen. Jos et suorita tätä vaihetta, välitys ei voi täyttää saapuvia mainospyyntöjä.

Waterfall-mainoslähteen lisääminen ilman optimointia

Voit lisätä kolmannen osapuolen mainosverkoston välitysryhmään mainoslähteenä seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa sen välitysryhmän nimeä, johon haluat lisätä verkoston.
  4. Klikkaa Waterfall-mainoslähteiden taulukosta Lisää mainoslähde.
  5. Etsi mainoslähde näkyviin tulevasta taulukosta tai aloita kirjoittamaan mainoslähteen nimeä hakukenttään. Klikkaa lisättävän mainoslähteen vierestä Valitse.
  6. Jos mainoslähde tukee optimointia, Optimoi-vaihtoehto on valituna oletuksena. Poista se käytöstä klikkaamalla vaihtopainiketta.
  7. Anna todellinen tuhannen näyttökerran hinta, jota käytetään tässä mainosverkostossa. Todellisen tuhannen näyttökerran hinnan avulla verkosto sijoitetaan dynaamisesti välitysketjuun, jossa se kilpailee muiden mainoslähteiden kanssa mainospyyntöjen täyttämiseksi.
  8. Klikkaa Jatka.
  9. Lisää mäppäystiedot jokaiselle mainosyksikölle. Useimmissa tapauksissa nämä tiedot ovat saatavilla mainosverkoston sisältävällä tililläsi.
  10. Klikkaa Valmis.
  11. Klikkaa Tallenna. Välitysryhmä tallennetaan.

Muista käyttää Google Developers ‑opasta, kun otat sovelluksissasi käyttöön välityksen. Jos et suorita tätä vaihetta, välitys ei voi täyttää saapuvia mainospyyntöjä.