Formidling

Brug AdMob-netværket i en formidlingsgruppe

Når du opretter en formidlingsgruppe, tilføjes AdMob-netværket som en annoncekilde, og realtids-eCPM slås til.

Med realtids-eCPM kan AdMob-netværket placeres dynamisk i formidlingsvandfaldet i forhold til den pågældende eksponering. Hvis AdMob er i stand til at vise en annonce til en højere CPM end de øvrige annoncekilder i formidlingsvandfaldet, imødekommes anmodningen.

Sådan slår du realtids-eCPM fra:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, du vil ændre.
  4. I tabellen Vandfaldsannoncekilder skal du klikke på Skriv ud for Realtids-eCPM.
  5. Klik på kontakten Optimer, så den slås fra.
  6. Angiv en manuel eCPM-værdi, der skal bruges af AdMob-netværket. eCPM-værdien bliver brugt til at placere AdMob-netværket i formidlingsvandfaldet, hvor det vil konkurrere om annonceanmodninger med andre annoncekilder.
  7. Klik på Bekræft
  8. Klik på Gem. Formidlingsgruppen bliver gemt.

Husk at bruge Google Developers-vejledningen til at implementere formidling i dine apps. Hvis ikke du fuldfører dette trin, kan formidling ikke udfylde indkommende annonceanmodninger.