Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Administrer medieringsgruppene dine

Endre prioritet for en medieringsgruppe og filtrer, aktiver, fjern, kopiér eller sett medieringsgrupper på pause i medieringstabellen

Gjør endringer i en medieringsgruppe

Følg denne fremgangsmåten for å gjøre endringer i en medieringsgruppe.

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. I tabellen med medieringsgrupper klikker du på navnet på medieringsgruppen du vil gjøre endringer i.
  4. Gjør de ønskede endringene.
  5. Klikk på Lagre.

Endre prioritet for en medieringsgruppe

AdMob bruker prioritering for å forhindre konflikter når én annonseforespørsel passer for flere medieringsgrupper. AdMob velger alltid medieringsgruppen med høyest prioritet for å innfri annonseforespørselen. Finn ut mer om prioritering

Fullfør fremgangsmåten nedenfor for å endre prioritet for medieringsgruppene dine:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Gå til tabellen med medieringsgrupper, og hold markøren over verdien du vil endre, i Prioritet-kolonnen.
  4. Klikk på Rediger.
  5. Skriv inn et tall.
  6. Klikk på Lagre.

Filtrer tabellen med medieringsgrupper

Du kan bruke filtre for å sortere tabellen med medieringsgrupper. Filtre er spesielt nyttige hvis du har en lang liste med medieringsgrupper, eller hvis du prøver å finne alle gruppene som samsvarer med et bestemt kriterium.

Eksempel

En publisist vil finne ut hvilke av medieringsgruppene sine som målrettes mot iOS-brukere i Mexico. Hun kan legge til filtre for iOS (plattform) og Mexico (land eller region) for å se en liste som bare inneholder medieringsgruppene som har iOS som valgt plattform, og som målrettes mot Mexico.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å legge til et filter i tabellen med medieringsgrupper:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Klikk på Filtrer i tabellen med medieringsgrupper.
  4. Velg filtrene du vil bruke.
  5. Klikk på Lagre.

Når filtrene er tatt i bruk, vises bare medieringsgruppene som samsvarer med kriteriene, i tabellen.

Du kan fjerne et filter ved å klikke på Fjern.

Sett en medieringsgruppe på pause

Følg denne fremgangsmåten for å sette en medieringsgruppe på pause.

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Kryss av i avmerkingsboksen ved siden av medieringsgruppen(e) du vil sette på pause.
  4. Klikk på Endre status
  5. Klikk på Sett på pause.

Aktiver en medieringsgruppe

Følg denne fremgangsmåten for å aktivere en medieringsgruppe som er satt på pause.

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Kryss av i avmerkingsboksen ved siden av medieringsgruppen(e) du vil aktivere.
  4. Klikk på Endre status
  5. Klikk på Aktivér.

Fjern en medieringsgruppe

Følg denne fremgangsmåten for å fjerne en medieringsgruppe. Merk: Hvis du fjerner en medieringsgruppe, deltar den ikke lenger i mediering, og den kan heller ikke gjenopprettes.

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av medieringsgruppen(e) du vil fjerne.
  4. Klikk på Endre status
  5. Klikk på Fjern.

Du kan ikke endre eller fjerne AdMob (standard)-medieringsgruppen, og du kan heller ikke sette den på pause.