Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Bemiddeling

Uw bemiddelingsgroepen beheren

De prioriteit van bemiddelingsgroepen wijzigen en bemiddelingsgroepen in de bemiddelingstabel filteren, onderbreken, activeren, verwijderen of kopiëren
Mediation illustration.

Wijzigingen aanbrengen in een bemiddelingsgroep

Volg de stappen hieronder om een bemiddelingsgroep te bewerken.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Klik in de tabel met bemiddelingsgroepen op de naam van de bemiddelingsgroep die u wilt wijzigen.
  4. Breng de gewenste wijzigingen aan.
  5. Klik op Opslaan.

De prioriteit van een bemiddelingsgroep wijzigen

Als een advertentieverzoek overeenkomt met meerdere bemiddelingsgroepen, gebruikt AdMob prioriteiten om conflicten te voorkomen. AdMob kiest altijd de overeenkomende bemiddelingsgroep met de hoogste prioriteit om aan het advertentieverzoek te voldoen. Lees meer informatie over prioriteit.

Volg de stappen hieronder om de prioriteit te wijzigen die aan uw bemiddelingsgroepen is toegewezen:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de waarde die u wilt wijzigen in de kolom Prioriteit in de tabel met bemiddelingsgroepen.
  4. Klik op Bewerken.
  5. Geef een getal op.
  6. Klik op Opslaan.

Voorbeeld van de prioriteitsoptie 'Bemiddelingsgroep maken'

De tabel met bemiddelingsgroepen filteren

U kunt filters gebruiken om de tabel met bemiddelingsgroepen te sorteren. Filters zijn vooral handig als u een lange lijst met bemiddelingsgroepen heeft of als u groepen wilt vinden die voldoen aan een specifiek criterium.

Voorbeeld

Een uitgever wil zien welke bemiddelingsgroepen iOS-gebruikers in Mexico targeten. De uitgever kan filters voor iOS (platform) en Mexico (land of regio) toevoegen om een lijst te zien met alleen die bemiddelingsgroepen waarvoor iOS als platform is geselecteerd en die zijn getarget op Mexico.

Volg de stappen hieronder om een filter toe te voegen aan de tabel met bemiddelingsgroepen:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Klik op Filteren in de tabel met bemiddelingsgroepen.
  4. Selecteer de filters die u wilt gebruiken.
  5. Klik op Opslaan.

Nadat u de filters heeft toegepast, ziet u in de tabel met bemiddelingsgroepen alleen de bemiddelingsgroepen die aan de criteria voldoen.

Klik op Verwijderen om een filter te verwijderen.

Voorbeeld van filters in de tabel met bemiddelingsgroepen.

Een bemiddelingsgroep onderbreken

Volg de stappen hieronder om een bemiddelingsgroep te onderbreken.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Vink het selectievakje aan naast de bemiddelingsgroep(en) die u wilt onderbreken.
  4. Klik op Status wijzigen.
  5. Klik op Onderbreken.

Een bemiddelingsgroep activeren

Volg de stappen hieronder om een onderbroken bemiddelingsgroep te activeren.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Vink het selectievakje aan naast de bemiddelingsgroep(en) die u wilt activeren.
  4. Klik op Status wijzigen.
  5. Klik op Aanzetten.

Een bemiddelingsgroep verwijderen

Volg de stappen hieronder om een bemiddelingsgroep te verwijderen. Opmerking: Als u een bemiddelingsgroep verwijdert, doet deze niet meer mee aan bemiddeling en kunt u deze niet herstellen.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Vink het selectievakje aan naast de bemiddelingsgroep(en) die u wilt verwijderen.
  4. Klik op Status wijzigen.
  5. Klik op Verwijderen.
Opmerking: U kunt de bemiddelingsgroep AdMob (standaard) niet bewerken, onderbreken of verwijderen.

Een bemiddelingsgroep kopiëren

Volg de stappen hieronder om een bemiddelingsgroep te kopiëren.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Vink het selectievakje aan naast de bemiddelingsgroep die u wilt kopiëren.
    Opmerking: U kunt slechts één bemiddelingsgroep tegelijk kopiëren.
  4. Klik op Kopiëren.
  5. Geef een nieuwe naam op voor de gekopieerde bemiddelingsgroep.
  6. Klik op Opslaan.