Välitysryhmien hallinta

Muuta välitysryhmän prioriteettia ja suodata, keskeytä, aktivoi, poista tai kopioi välitystaulukossa olevia välitysryhmiä

Muutosten tekeminen välitysryhmään

Voit muokata välitysryhmää seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa välitysryhmätaulukossa sen välitysryhmän nimeä, jota haluat muuttaa.
  4. Tee haluamasi muutokset.
  5. Klikkaa Tallenna.

Välitysryhmän prioriteetin muuttaminen

Prioriteetin avulla AdMob estää ristiriidat tilanteissa, jolloin yksi mainospyyntö vastaa useita välitysryhmiä. AdMob täyttää mainospyynnön valitsemalla aina sellaisen vastaavan välitysryhmän, jolla on suurin prioriteetti. Lisätietoja prioriteetista

Voit muuttaa välitysryhmillesi määritettyä prioriteettia seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Vie hiiri muutettavan arvon päälle välitysryhmätaulukon Prioriteetti-sarakkeessa.
  4. Klikkaa Muokkaa.
  5. Anna numero.
  6. Klikkaa Tallenna.

Välitysryhmätaulukon suodattaminen

Voit lajitella välitysryhmätaulukossa olevat välitysryhmät suodattimien avulla. Suodattimista on hyötyä erityisesti silloin, jos sinulla on pitkä välitysryhmäluettelo tai jos haluat etsiä kaikki tietyt ehdot täyttävät ryhmät.

Esimerkki

Julkaisija haluaa selvittää, mitkä hänen välitysryhmistään kohdistavat mainoksia iOS-käyttäjille Meksikossa. Hän voi lisätä suodattimet iOS:lle (käyttöympäristö) ja Meksikolle (maa tai alue), jolloin tuloksena on luettelo vain niistä välitysryhmistä, joiden käyttöympäristöksi on valittu iOS ja jotka kohdistavat mainoksia Meksikoon.

Voit lisätä suodattimen välitysryhmätaulukkoon seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa välitysryhmätaulukossa Suodata.
  4. Valitse käytettävät suodattimet.
  5. Klikkaa Tallenna.

Kun suodattimet on otettu käyttöön, välitysryhmätaulukossa näkyvät ainoastaan ehtoja vastaavat välitysryhmät.

Voit poistaa suodattimen klikkaamalla Poista.

Välitysryhmän keskeyttäminen

Voit keskeyttää välitysryhmän seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Valitse keskeytettävien välitysryhmien valintaruudut.
  4. Klikkaa Muuta tilaa
  5. Klikkaa Keskeytä.

Välitysryhmän aktivoiminen

Voit aktivoida keskeytetyn välitysryhmän seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Valitse aktivoitavien välitysryhmien valintaruudut.
  4. Klikkaa Muuta tilaa
  5. Klikkaa Aktivoi.

Välitysryhmän poistaminen

Voit poistaa välitysryhmän noudattamalla alla olevia ohjeita. Huom. Jos poistat välitysryhmän, se ei enää osallistu välitykseen ja sitä ei voi palauttaa.

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Valitse poistettavien välitysryhmien valintaruudut.
  4. Klikkaa Muuta tilaa
  5. Klikkaa Poista.

AdMob (oletus) ‑välitysryhmää ei voi muokata, keskeyttää tai poistaa.