Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Optimer annoncekilder under formidling

For at maksimere omsætningen kan du overveje at optimere et AdMob-netværk eller et tredjepartsannoncenetværk.

Hvad sker der, når du optimerer et AdMob-netværk?

AdMob justerer eCPM i realtid fra eksponering til eksponering. Det betyder, at AdMob-netværket genvurderes og positioneres i formidlingsstakken for hver annonceanmodning, der matches med den formidlingsgruppe, som den er føjet til. Du kan vælge at optimere AdMob-netværket, når du føjer det til en formidlingsgruppe, eller du kan redigere det senere for at foretage ændringer af optimeringsindstillingerne.

Hvad sker der, når du optimerer et tredjepartsannoncenetværk?

AdMob justerer den eCPM, der bruges for annoncenetværket, ud fra din apps trafik, historiske data og oplysninger fra selve annoncenetværket. Du kan vælge at optimere et annoncenetværk, når du føjer det til en formidlingsgruppe, eller du kan redigere det senere for at foretage ændringer af optimeringsindstillingerne.

Kom godt i gang

Optimer et AdMob-netværk

Du kan vælge at optimere AdMob-netværket, når du føjer det til en formidlingsgruppe, eller du kan redigere det senere for at foretage ændringer af optimeringsindstillingerne.

Optimer et tredjepartsnetværk

Sådan bruger du et tredjepartsannoncenetværk som annoncekilde:

1. Opret en konto på tredjepartsannoncenetværkets website, og tilføj eventuelle nødvendige oplysninger, f.eks. oplysninger om dine apps og annonceenheder.
  2. Tilføj annoncenetværket som en annoncekilde til formidlingsgrupper i AdMob, og aktivér optimering.
  3. Implementer tredjepartsannoncenetværkets SDK i din apps kode samt et "adapterbibliotek", der skal bruges til kommunikation mellem Google og tredjepartsannoncenetværket i forbindelse med imødekommelse af annonceanmodninger.

Ikke alle annoncenetværk understøtter optimering. Du kan gennemgå listen over tredjepartsannoncenetværk, der understøtter optimering, for at få flere oplysninger om de tilgængelige netværk.

Hvad sker der herefter?

AdMob:

• Administrerer annoncenetværkets positionering i formidlingskæden.
  • Foretager automatisk justeringer af den eCPM, som er tilknyttet netværket, baseret på trafikken i din app, historiske data og oplysninger, som hentes fra selve annoncenetværkene.

Statussen "afventer optimering"

Når du aktiverer optimering for et tredjepartsannoncenetværk, begynder AdMob at analysere din apps trafik for at finde frem til den bedste metode til optimering af eCPM. I løbet af denne analyseperiode kan du muligvis se statussen "afventer optimering" i tabellen Annoncenetværk.

AdMob optimerer eCPM løbende ud fra de seneste tilgængelige data, så nogle gange kan du muligvis se statussen "Afventer optimering", selvom den indledende analyse er fuldført. Hvis der eksempelvis ikke er registreret trafik nok fra et annoncenetværk i løbet af et tidsrum på adskillige uger, fastslår AdMob-systemet muligvis, at der ikke kan foretages en præcis beregning af eCPM, før der er adgang til data af bedre kvalitet. Optimering genaktiveres, når der registreres en stigning i trafikken fra annoncenetværket, så AdMob har et bedre datagrundlag for analysen.

Giv AdMob autorisation til at optimere dine annoncekilder

Når du første gang aktiverer optimering for et af de tilgængelige annoncenetværk i en formidlingsgruppe, bliver du bedt om at markere et afkrydsningsfelt, der angiver, at du giver AdMob og Google autorisation til at få adgang til, administrere, hente og analysere data med relation til din konto i annoncenetværket. Når du markerer afkrydsningsfeltet, angiver du også, at du ikke overtræder nogen tredjepartsaftaler ved at give Google adgang til disse oplysninger.

Der er flere andre tilfælde, hvor det kan være nødvendigt at markere dette afkrydsningsfelt, hvis du ikke allerede har givet tilladelse:

• Hvis du redigerer de eksisterende loginoplysninger for et annoncenetværk, hvor optimering af annoncenetværk er aktiveret, og det pågældende netværk understøtter kopiering og har fået konfigureret loginoplysninger til kopiering.
  • Hvis du tilføjer et annoncenetværk, som du tidligere har fjernet, og det pågældende annoncenetværk understøtter kopiering og har fået konfigureret loginoplysninger til kopiering.

I disse tilfælde skal du markere afkrydsningsfeltet for godkendelse, hvis du bliver bedt om det. Eller kan du ikke bruge optimering med de valgte annoncenetværk.

Du bliver muligvis også bedt om at autorisere de netværk, du allerede bruger til optimering af annoncenetværk, igen. Hvis du ikke autoriserer dem igen, stopper optimering af annoncenetværk muligvis for de netværk, du allerede bruger. For nogle netværk (f.eks. Facebook) er afkrydsningsfeltet for autorisation ikke markeret, hver gang du åbner indstillingen for loginoplysninger.