Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Optimer vandfaldsannoncekilder ifm. formidling

Aktivér optimering for at give AdMob mulighed for at administrere rækkefølgen for en annoncekilde dynamisk i formidlingsvandfaldet. #optimization

For at maksimere omsætningen kan du overveje at aktivere optimering for en tredjepartsannoncekilde eller AdMob-netværket.

Hvad er optimering?

Optimering hjælper med at sikre, at du får en mere nøjagtig eCPM, og fjerner behovet for, at du manuelt arrangerer dine annoncekilder i formidlingsvandfaldet.

Hvis du aktiverer optimering, kan AdMob administrere rækkefølgen for en annoncekilde i formidlingsvandfaldet ved at justere dens eCPM. AdMob bruger historiske data fra annoncekilden til at registrere trends og ændringer og opdaterer derefter eCPM i henhold til dette.

Overvej at bruge budgivning for at gøre det muligt for tredjepartsannoncekilder at konkurrere om dine annonceanmodninger på en auktion i realtid.

Sådan fungerer optimering

I AdMob indsamles der historiske eCPM-data for en annonceenhed ved at kalde din tredjepartsannoncekildes API.

Bemærk! AdMob kan kun indsamle dataene direkte fra din annoncekilde, hvis du har angivet loginoplysninger til annoncekilden og tilknyttet dine annonceenheder.

Når der er indsamlet nok data i AdMob, opdateres annoncekildens eCPM-værdi og dens placering i vandfaldet med jævne mellemrum. Formidlingsvandfaldet er optimeret til hvert land.

Bemærk! Det er ikke alle annoncekilder, der understøtter optimering. Du kan gennemgå listen over tredjepartsannoncenetværk, der understøtter optimering, for at få flere oplysninger om de tilgængelige annoncekilder.

Optimer en tredjepartsannoncekilde

For at optimere en vandfaldsannoncekilde, skal du angive annoncekildens loginoplysninger. Det gør det muligt for AdMob at indsamle den historiske eCPM og rapporteringsdata fra tredjepartsannoncekilden.

Du skal også angive tilknytningsoplysningerne for hver annonceenhed. I de fleste tilfælde kan du finde disse oplysninger på din konto med annoncekilden.

Du kan vælge at optimere en annoncekilde, når du føjer den til en formidlingsgruppe, eller du kan redigere den senere for at foretage ændringer af optimeringsindstillingerne.

Sådan opdaterer du en annoncekildes indstillinger for optimering, når du har føjet den til en formidlingsgruppe:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Vælg formidlingsgruppen med den annoncekildeforekomst, du vil optimere.
  4. Klik på Rediger ud for annoncekildens eCPM i tabellen Vandfaldsannoncekilder.
  5. Slå kontakten ud for eCPM-optimering til.
  6. Angiv en eCPM-værdi for at rangordne den aktuelle annoncekilde, mens AdMob indsamler en tilstrækkelig mængde historiske data til optimering.
  7. Angiv loginoplysninger til annoncekilden.
  8. Klik på Bekræft

Optimering i gang

Når du aktiverer optimering, begynder AdMob at analysere din apps trafik for at finde frem til den bedste metode til optimering af annoncekildens eCPM-værdi. I løbet af denne analyseperiode kan du muligvis se statussen "Optimering i gang" i annoncekildetabellen. Denne status kan blive vist i op til tre dage.

Få flere oplysninger om alle de mulige optimeringsstatusser.

Optimer AdMob-netværket

Når du aktiverer eCPM i realtid (budgivning) for AdMob-netværket, konverteres den til en budgivningsannoncekilde. AdMob beregner buddet i realtid. Det betyder, at AdMob-netværket genvurderes og positioneres i formidlingsvandfaldet for hver annonceanmodning, der matches med den formidlingsgruppe, som den er føjet til.

Du kan vælge at optimere AdMob-netværket, når du føjer det til en formidlingsgruppe, eller du kan redigere det senere for at foretage ændringer af optimeringsindstillingerne.

Ofte stillede spørgsmål om optimering

Hvad er forskellen på registreret eCPM og optimeret gennemsnitlig eCPM?

Registreret eCPM

Du kan se metric'en registreret eCPM i dine rapporter. Registreret eCPM er den estimerede gennemsnitlige eCPM, du har opnået. Hvis der er tale om tredjepartsannoncekilder, oplyses denne værdi af den pågældende tredjepartsannoncekilde. Registreret eCPM vises kun for annoncekilder, hvor optimering er aktiveret.

Optimeret gennemsnitlig eCPM

Du kan se den optimerede gennemsnitlige eCPM på siden for formidlingsgruppen. Det er den eCPM-værdi, der bruges til at finde frem til annoncekildens placering i formidlingsvandfaldet. AdMob opdaterer den optimerede gennemsnitlige eCPM to gange om dagen ved hjælp af historiske data.

Hvad sker der, når optimering er slået til?

AdMob vil:

• Administrere annoncekildens placering i formidlingsvandfaldet.
  • Automatisk foretage justeringer af den eCPM, som er tilknyttet annoncekilden, baseret på trafikken i din app, historiske data og oplysninger, som hentes fra selve annoncekilderne.

Jeg har et problem med optimeringen. Hvad skal jeg gøre?

Tjek optimeringsstatussen for din annoncekildeforekomst. Statuskolonnen bør angive en status, uanset om vi kunne optimere din annoncekilde eller ej. Få flere oplysninger om alle de mulige optimeringsstatusser, og hvad du kan gøre.