Aloita

Mainostyyppi

Valittu mainostyyppi kertoo mainosyksikölle, minkälaisia mainoksia mainosyksikkö voi näyttää käyttäjille. Mainosyksikkö voi vastaanottaa AdMobilta ainoastaan sille määritettyjen mainostyyppien mukaisia mainoksia.

• Teksti, kuva- ja multimediamainokset: Tämä mainostyyppi koostuu teksti-, kuva-, HTML5- ja multimediamainoksista. Mainokset voivat sisältää staattisia kuvia, animoituja kuvia (.GIF), multimediaa (esim. interaktiivisia mainoksia) tai vain tekstiä.
  • Videomainokset: Nämä ovat videota ja ääntä sisältäviä mainoksia. Bannerimainosyksiköissä näkyvien videomainosten toisto käynnistyy aina mykistettynä. Käyttäjät voivat halutessaan poistaa mainosten mykistyksen mykistyspainikkeella, jonka Google lisää mainoksiin.
  • Interaktiiviset mainokset: Nämä ovat mainoksia, jotka sisältävät interaktiivisen elementin, kuten kyselyn tai toistettavan mainoksen.

Mainosyksikölle saatavilla olevat mainostyypit määräytyvät mainosyksikön luomisen yhteydessä valitun mainosmuodon mukaan.