Etusivu ja aloittaminen

Tervetuloa AdMob Betan käyttäjäksi!

AdMob Beta on uusi, sovelluskeskeinen versio AdMobista. Tämä tarkoittaa, että kaikki AdMob Betan osa-alueet – kuten sen uudenlainen navigointirakenne, mainosyksiköiden luominen, hallintapaneelit ja välitys – toimivat ensisijaisesti sovellusten näkökulmasta.

Nyt kun olet päivittänyt AdMob Betaan, saat käyttöösi parannuksia ja uusia ominaisuuksia:

• Sovelluskeskeinen navigointi: Sovelluksesi ovat syy, minkä takia käytät AdMobia. Olemmekin muokanneet AdMobin käyttöliittymää niin, että sovellusten hallinta on entistä helpompaa. Kaikki tarvitsemasi on muutaman klikkauksen päässä.
  • Hallintapaneelit: Olemme luoneet uusia hallintapaneeleita, jotka auttavat arviomaan sovellustesi toimintaympäristön toimivuutta kokonaisuutena. Hallintapaneelien ei ole tarkoitus korvata raportteja vaan toimia niiden rinnalla. Yhdessä ne tarjoavat kokonaiskuvan sovellustesi käytöstä ja arvioiduista tuloistasi.
  • Läheisempi integraatio Google Analytics for Firebasein kanssa: AdMob Beta näyttää tietoja Google Analytics for Firebaseista Sovelluksen yleiskatsaus ‑hallintapaneelissa. Näin sinun ei tarvitse poistua AdMobista tarkastellaksesi käyttäjätietoja.
  • Välitysryhmät: Olemme suunnitelleet välitystoiminnon uudestaan, jotta sinä voisit ansaita enemmän AdMobia käyttämällä. Välitysryhmien avulla voit järjestää välityspinosi etukäteen määritetyiksi kriteeristöiksi, joita voit helposti käyttää mainosyksiköissäsi. Sinun täytyy luoda välitysryhmä vain kerran, jonka jälkeen voit käyttää sitä kaikissa haluamissasi mainosyksiköissä.