Startside og introduktion

Om dine AdMob-kontogrænser

Der findes maksimumgrænser inden for forskellige områder på din AdMob-konto, f.eks. et maksimalt antal tilladte annonceenheder. Selvom du sandsynligvis aldrig lægger mærke til disse begrænsninger, er det en god idé at være opmærksom på dem, når du planlægger indtægtsgenerering, kampagner og formidling i AdMob.

Nedenstående tabel viser grænserne for de forskellige områder af din konto.

Grænsetype Beløb
Annonceenheder 20.000
Apps 10.000
Formidlingsgrupper 500 aktive eller sat på pause
annoncekilder forekomster pr. Formidlingsgruppe 50
Annonceenheder pr. formidlingsgruppe 250
Kampagner 10.000 aktive eller sat på pause
Annoncemateriale for kampagne      4.000.000 aktive eller sat på pause

Værdierne i tabellen er "pr. konto", medmindre andet er angivet.