Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Om dine AdMob-kontogrænser

Der findes maksimumgrænser inden for forskellige områder på din AdMob-konto, f.eks. et maksimalt antal tilladte annonceenheder. Selvom du sandsynligvis aldrig lægger mærke til disse begrænsninger, er det en god idé at være opmærksom på dem, når du planlægger indtægtsgenerering, kampagner og formidling i AdMob.

Nedenstående tabel viser grænserne for de forskellige områder af din konto.

Grænsetype Beløb
Annonceenheder 50 KB
Annonceenheder, der er oprettet pr. dag

1.000 standardannonceenheder

1.000 annonceenheder med partnerbudgivning

Annonceenheder, der er oprettet pr. app pr. dag

20 standardannonceenheder

20 partnerbudgivnings-annonceenheder

Apps 10.000
Formidlingsgrupper 2.000 aktive eller sat på pause
annoncekilder forekomster pr. Formidlingsgruppe 150
Annonceenheder pr. formidlingsgruppe 250
Kampagner 10.000 aktive eller sat på pause
Annoncemateriale for kampagne      4.000.000 aktive eller sat på pause

Værdierne i tabellen er "pr. konto", medmindre andet er angivet.