Overzicht en aan de slag

Aanmelden voor AdMob

Welkom bij AdMob

AdMob is een verzamelplek voor alle functies voor mobiele advertenties die u nodig heeft, zodat u vanaf één platform meer kunt doen en meer inkomsten kunt genereren. Dankzij het nieuwe op apps gerichte ontwerp draait nu alles om uw apps.

Aanmelden

U kunt zich voor AdMob aanmelden met een bestaand Google-account of door een nieuw Google-account te maken. AdMob gebruikt ook uw AdSense en Google Ads-accounts om enkele van de eigen functies te beheren, zoals betalingen en eigen advertenties. Als u nog niet over deze accounts beschikt, helpen we u die te maken wanneer u zich aanmeldt.

Selecteer een van de opties hieronder om te beginnen met u aan te melden voor AdMob.

Ik heb al een AdSense-account. Ik heb een Google Ads-account nodig.

Voer de volgende stappen uit als u al een AdSense-account aan het Google-account heeft gekoppeld dat u gebruikt om u aan te melden voor AdMob:

1. Ga naar https://apps.admob.com.
  2. Klik op Meld u aan met uw Google-account om u voor AdMob aan te melden met het Google-account dat is gekoppeld met uw bestaande AdSense-account. Volg de aanwijzingen op het scherm om in te loggen met dit account.
  3. Neem de informatie over het AdSense-account door die automatisch in AdMob is geïmporteerd.
  4. Vul de accountgegevens in om uw nieuwe Google Ads-account te maken:
    1. Google Ads-valuta voor facturering: selecteer de gewenste valuta. Dit is de valuta die u gebruikt om Google te betalen als u besluit Google Ads te gebruiken om betaalde campagnes uit te voeren. Dit kan niet meer worden gewijzigd.
    2. Tijdzone: selecteer uw tijdzone. We raden u aan voor uw AdSense- en uw Google Ads-account dezelfde tijdzone in te stellen. Zo weet u zeker dat de rapportagegegevens kloppen.
  5. Klik op het selectievakje om aan te geven dat u het programmabeleid, de algemene voorwaarden van AdSense en de algemene voorwaarden van Google Ads heeft gelezen en ermee akkoord gaat.
  6. Klik op AdMob-account maken.

Ik heb al een AdSense-account en een Google Ads-account.

Voer de volgende stappen uit als u al een AdSense-account en een Google Ads-account aan het Google-account heeft gekoppeld dat u gebruikt om u voor AdMob aan te melden:

1. Ga naar https://apps.admob.com.
  2. Klik op Meld u aan met uw Google-account om u voor AdMob aan te melden met het Google-account dat met uw bestaande AdSense- en Google Ads-accounts is gekoppeld. Als u in plaats daarvan een nieuw Google-account wilt maken, klikt u op Een nieuw Google-account maken en volgt u de aanwijzingen op het scherm.
  3. Neem de informatie over het AdSense- en het Google Ads-account door die automatisch in AdMob is geïmporteerd.
  4. Klik op het selectievakje om aan te geven dat u het programmabeleid, de algemene voorwaarden van AdSense en de algemene voorwaarden van Google Ads heeft gelezen en ermee akkoord gaat.
  5. Klik op AdMob-account maken.

Ik heb al een Google Ads-account. Ik heb een AdSense-account nodig.

Voer de volgende stappen uit als u al een Google Ads-account aan het Google-account heeft gekoppeld dat u gebruikt om u aan te melden voor AdMob:

1. Ga naar https://apps.admob.com.
  2. Klik op Meld u aan met uw Google-account om u aan te melden voor AdMob met het Google-account dat is gekoppeld aan uw bestaande Google Ads-account. Volg de aanwijzingen op het scherm om in te loggen met dit account.
  3. Vul de accountgegevens in om uw nieuwe AdSense-account te maken:
    1. Land of gebied: selecteer uw land of gebied. Uw keuze bepaalt de valuta waarin we u betalen.
    2. Tijdzone: selecteer uw tijdzone. We raden u aan voor uw AdSense- en uw Google Ads-account dezelfde tijdzone in te stellen. Zo weet u zeker dat de rapportagegegevens kloppen.
  4. Neem de informatie over het Google Ads-account door die automatisch in AdMob is geïmporteerd.
  5. Klik op het selectievakje om aan te geven dat u het programmabeleid, de algemene voorwaarden van AdSense en de algemene voorwaarden van Google Ads heeft gelezen en ermee akkoord gaat.
  6. Klik op AdMob-account maken.

Ik heb geen AdSense- en geen Google Ads-account. Ik heb beide nodig.

Voer de volgende stappen uit als u nog geen AdSense- en Google Ads-account heeft gekoppeld aan het Google-account dat u gebruikt om u voor AdMob aan te melden:

1. Ga naar https://apps.admob.com.

2. Klik op Meld u aan met uw Google-account om u met een bestaand Google-account aan te melden of klik op Een nieuw Google-account maken als u een nieuw account wilt maken. Volg de aanwijzingen op het scherm.
  3. Vul de accountgegevens in om uw nieuwe AdSense- en Google Ads-accounts te maken:
    1. Land of gebied: selecteer uw land of gebied. Uw keuze bepaalt de valuta waarin we u betalen.
    2. Tijdzone: selecteer uw tijdzone. We raden u aan voor uw AdSense- en uw Google Ads-account dezelfde tijdzone in te stellen. Zo weet u zeker dat de rapportagegegevens kloppen.
    3. Google Ads-valuta voor facturering: selecteer de gewenste valuta. Dit is de valuta die u gebruikt om Google te betalen als u besluit Google Ads te gebruiken om betaalde campagnes uit te voeren. Dit kan niet meer worden gewijzigd.
  4. Klik op het selectievakje om aan te geven dat u het programmabeleid, de algemene voorwaarden van AdSense en de algemene voorwaarden van Google Ads heeft gelezen en ermee akkoord gaat.
  5. Klik op AdMob-account maken.