Startside og introduktion

Tilmeld dig AdMob

Velkommen til AdMob!

AdMob samler den funktionalitet ifm. mobilannoncer, som du har brug for, på en enkelt platform, så du kan få mere fra hånden og forsøge at opnå en større omsætning. Det nye appfokuserede design betyder, at vi sætter dine apps i centrum.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig AdMob med en eksisterende Google-konto eller oprette en ny. AdMob bruger også dine AdSense- og Google Ads-konti til at administrere nogle funktioner, for eksempel betalinger og egenannoncer. Hvis du ikke allerede har disse konti, hjælper vi dig med at oprette dem, når du tilmelder dig.

Vælg en af nedenstående valgmuligheder for at komme i gang med AdMob-tilmeldingen.

Jeg har allerede en AdSense-konto. Jeg har brug for en Google Ads-konto.

Følge nedenstående trin, hvis du allerede har en AdSense-konto knyttet til den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig AdMob:

1. Gå til https://apps.admob.com.
  2. Klik på Tilmeld dig med din Google-konto for at tilmelde dig AdMob med den Google-konto, der er knyttet til din eksisterende AdSense-konto. Følg vejledningen på skærmen for at logge ind med denne konto.
  3. Gennemgå de AdSense-kontooplysninger, som automatisk er blevet importeret til AdMob.
  4. Udfyld kontooplysningerne for at oprette din nye Google Ads-konto:
    1. Faktureringsvaluta for Google Ads: Vælg den ønskede valuta. Det er denne valuta, du bruger til at betale Google, hvis du vælger at bruge Google Ads til betalte kampagner. Den kan ikke ændres senere.
    2. Tidszone: Vælg tidszone. Vi anbefaler, at du angiver samme tidszone for både din Google Ads- og AdSense-konto for at være sikker på at få nøjagtige rapportdata.
  5. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har læst og acceptere programpolitikkerne, vilkår og betingelser for AdSense og vilkår og betingelser for Google Ads.
  6. Klik på Opret AdMob-konto.

Jeg har allerede både en AdSense-konto og en Google Ads-konto.

Følg nedenstående trin, hvis du allerede har en AdSense-konto og en Google Ads-konto knyttet til den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig AdMob:

1. Gå til https://apps.admob.com.
  2. Klik på Tilmeld dig med din Google-konto for at tilmelde dig AdMob med den Google-konto, der er tilknyttet dine eksisterende AdSense- og Google Ads-konti. Hvis du vil oprette en ny Google-konto i stedet, skal du klikke på Opret en ny Google-konto og følge vejledningen på skærmen.
  3. Gennemgå de oplysninger for din AdSense-konto og Google Ads-konto, som automatisk er blevet importeret til AdMob.
  4. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har læst og acceptere programpolitikkerne, vilkår og betingelser for AdSense og vilkår og betingelser for Google Ads.
  5. Klik på Opret AdMob-konto.

Jeg har allerede en Google Ads-konto. Jeg har brug for en AdSense-konto.

Følg nedenstående trin, hvis du allerede har en Google Ads-konto knyttet til den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig AdMob:

1. Gå til https://apps.admob.com.
  2. Klik på Tilmeld dig med din Google-konto for at tilmelde dig AdMob med den Google-konto, der er knyttet til din eksisterende Google Ads-konto. Følg vejledningen på skærmen for at logge ind med denne konto.
  3. Udfyld kontooplysningerne for at oprette din nye AdSense-konto:
    1. Land eller region: Vælg dit land eller område. Dit valg afgør, hvilken valuta vi betaler dig i.
    2. Tidszone: Vælg tidszone. Vi anbefaler, at du indstiller den samme tidszone for din AdSense-konto som for din Google Ads-konto, så du er sikker på at få nøjagtige rapporteringsdata.
  4. Gennemgå de Google Ads-kontooplysninger, som automatisk er blevet importeret til AdMob.
  5. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har læst og acceptere programpolitikkerne, vilkår og betingelser for AdSense og vilkår og betingelser for Google Ads.
  6. Klik på Opret AdMob-konto.

Jeg har ikke en AdSense- eller Google Ads-konto. Jeg har brug for begge.

Følg nedenstående trin, hvis du ikke allerede har en AdSense- eller Google Ads-konto knyttet til den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig AdMob:

1. Gå til https://apps.admob.com.

2. Klik på Log ind med din Google-konto for at tilmelde dig med en eksisterende Google-konto, eller klik på Opret en ny Google-konto, hvis du vil oprette en ny konto. Følg anvisningerne på skærmen.
  3. Udfyld kontooplysningerne for at oprette din nye AdSense- og Google Ads-konto.
    1. Land eller region: Vælg dit land eller område. Dit valg afgør, hvilken valuta vi betaler dig i.
    2. Tidszone: Vælg tidszone. Vi anbefaler, at du indstiller den samme tidszone for din AdSense-konto som for din Google Ads-konto, så du er sikker på at få nøjagtige rapporteringsdata.
    3. Faktureringsvaluta for Google Ads: Vælg den ønskede valuta. Det er denne valuta, du bruger til at betale Google, hvis du vælger at bruge Google Ads til betalte kampagner. Den kan ikke ændres senere.
  4.  Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har læst og acceptere programpolitikkerne, vilkår og betingelser for AdSense og vilkår og betingelser for Google Ads.
  5. Klik på Opret AdMob-konto.