Varsel

Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kom i gang

Registrer deg for AdMob

Med AdMob, som spesifikt er utformet for utviklere, kan du øke appinntektene, levere en bedre brukeropplevelse og se anvendbar innsikt – alt via automatiserte verktøy som tar de tunge løftene for deg.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å komme i gang med AdMob-kontoen:

Trinn 1: Opprett en AdMob-konto

Du kan registrere deg for AdMob med en ny eller eksisterende Google-konto. Følg denne fremgangsmåten for å opprette en AdMob-konto:

1. Gå til https://apps.admob.com.
  2. Logg på Google-kontoen din. Hvis du ikke har noen Google-konto fra før, kan du klikke på Opprett en konto
  3. Velg om du vil at AdMob skal sende deg tilpasset hjelp og resultatforslag.
  4. Velg landet eller området du bor i, slik at vi kan bekrefte identiteten din og sikre at du får betalt. Du kan ikke endre dette senere.
  5. Oppgi kontoinformasjon for å opprette en Google-publisistkonto med AdMob:

Sjekk at du bruker riktig Google-konto. Hvis du allerede har en Google-publisistkonto med AdSense eller andre produkter, må du påse at du bruker Google-kontoen som er knyttet til den aktuelle publisistkontoen.

For å endre Google-kontoen din før du registrerer deg for AdMob, klikker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din øverst til høyre. Klikk så på Legg til konto.

6. Merk av i avmerkingsboksen for å bekrefte at du har gjennomgått vilkårene.
  7. Klikk på Kom i gang med AdMob.

Trinn 2: Bekreft Google-kontoen din

1. Skriv inn telefonnummeret ditt.
    Telefonbekreftelse er ikke nødvendig hvis du tidligere har bekreftet med Google. Hvis det er påkrevd for deg, blir du bedt om å gjøre det når du registrerer deg for AdMob.
  2. Velg om du vil motta bekreftelseskoden på SMS eller via et taleanrop.
  3. Klikk på Send. Du blir snart kontaktet via metoden du valgte i forrige trinn.
  4. Skriv inn den sekssifrede bekreftelseskoden du har mottatt, og klikk på Send inn. Hvis du ikke har fått noen PIN-kode, kan du klikke på Send PIN-koden på nytt for å prøve igjen.

Trinn 3: Legg inn betalingsopplysninger

Når du registrerer deg for AdMob, må du bekrefte kontoen din før du kan kjøre annonser via den. Før du kan bekrefte kontoen, må du legge inn betalingsopplysninger. Betalingsopplysningene inkluderer navn, kontotype (bedrift eller enkeltperson) og utbetalingsadresse.

Bekreftelsesprosessen tar vanligvis opptil 24 timer, men i sjeldne tilfeller kan det ta opptil 2 uker.