Beleid

Beleid voor advertenties die beloningen aanbieden

Google ondersteunt momenteel twee typen advertentie-indelingen die beloningen aanbieden: advertenties met beloning en interstitial-advertenties met beloning. Dit algemene beleid voor beloningen is van toepassing waar en wanneer advertenties die beloningen aanbieden, worden weergegeven via de advertentieproducten van Google:

• Beloningen van advertenties met beloning worden alleen verstrekt door de uitgever aan de gebruiker. Google verleent of verifieert geen beloningen.
  • Uitgevers mogen andere gebruikers niet vragen op hun advertenties te klikken en mogen geen misleidende implementatiemethoden gebruiken om klikken te genereren. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, gebruikers geld aanbieden om advertenties te bekijken of zoekopdrachten uit te voeren, beloven geld in te zamelen voor derden wanneer gebruikers dergelijke handelingen uitvoeren of misleidende afbeeldingen plaatsen naast afzonderlijke advertenties.
  • Uitgevers mogen de betrokkenheid van gebruikers bij advertenties met beloning niet aanmoedigen met teksten die aangeven dat de gebruiker de uitgever rechtstreeks helpt, zoals 'steun ons' of vergelijkbare teksten.
  • Advertenties met beloning mogen niet worden geplaatst in gebruikersstromen die een financiële vergoeding aanbieden of andere incentives die kunnen worden omgezet in een financiële vergoeding (waaronder cadeaukaarten, korting op fysieke goederen of services, en cryptocurrency's).
  • Elke advertentie in voorraad met beloning moet afzonderlijk worden aangeboden.
  • Niet-beschikbare beloningen: Voor uitgevers die Google-advertenties in voorraad met beloning plaatsen, geldt het volgende:
    • Uitgevers mogen geen beloning aanbieden die niet kan worden ingewisseld.
    • Uitgevers zijn verplicht de beloning te leveren nadat de gebruiker de vereiste taak heeft uitgevoerd.
  • Willekeurige beloningen: Uitgevers die Google-advertenties in voorraad met beloning plaatsen, mogen willekeurige beloningen aanbieden. De gebruiker moet echter wel worden geïnformeerd over de kansen op de verschillende beloningen.
  • Vereisten voor de beschrijving van de beloning: Uitgevers die Google-advertenties in voorraad met beloning plaatsen, moeten duidelijk en nauwkeurig het volgende aangeven:
    • De vereiste actie (bijv. Bekijk deze advertentie om honderd gouden munten te ontvangen of Bekijk deze advertentie om een Zwaard der duisternis te ontvangen).
      • Er mogen iconen worden gebruikt om de vereiste actie te beschrijven, maar er moet duidelijk worden gemaakt dat er een advertentiebeleving aanwezig is, idealiter door het woord 'Advertentie' bij het icoon te plaatsen.
    • De in-app-beloning voor voltooiing van de actie (bijv. Bekijk deze advertentie om honderd gouden munten te ontvangen). De beloning moet kunnen worden ingewisseld in de app waarin de advertentie met beloning is geplaatst.
      • Er mogen iconen worden gebruikt om de beloning te beschrijven, op voorwaarde dat dergelijke iconen duidelijk zijn voor gebruikers van de app.

Specifiek beleid voor de indeling advertenties met beloning

Naast het algemene beleid voor voorraad met beloning moeten advertenties met beloning ook voldoen aan het volgende indelingsspecifieke beleid:

• Advertenties met beloning mogen alleen worden weergegeven nadat een gebruiker heeft bevestigd dat hij of zij deze wil bekijken. Bovendien moet een gebruiker de weergave van elke advertentie met beloning afzonderlijk bevestigen en kan zich niet aanmelden om automatisch advertenties met beloning te zien.

Specifiek beleid voor de indeling interstitial-advertenties met beloning

Naast het algemene beleid voor voorraad met beloning moeten interstitial-advertenties met beloning ook voldoen aan het volgende indelingsspecifieke beleid:

• Volg de richtlijnen voor interstitial-advertenties voor zowel niet-toegestane als aanbevolen implementatie van interstitials.
  • Elke interstitial-advertentie met beloning moet een duidelijk introductiescherm bevatten waarop het zicht niet wordt belemmerd.
  • Op het introductiescherm moet de beloning duidelijk worden beschreven in overeenstemming met de beschrijvingsvereisten voor de beloning.
  • Het introductiescherm moet de gebruiker de tijd geven om inzicht te krijgen in de beloningsrelatie en zich indien gewenst af te melden.
  • Het introductiescherm voor interstitials met beloning moet een duidelijke afmeldingsoptie bevatten waarop het zicht niet wordt belemmerd.