Etusivu ja aloittaminen

Aikavyöhykkeet ja valuutat AdMobissa

Kun rekisteröidyt AdMobiin, valitset aikavyöhykkeet ja valuutat itse tai ne tuodaan AdMobiin aiemmin luoduilta AdSense- ja Google Ads -tileiltäsi.

Voit varmistaa raportointitietojesi olevan tarkkoja ja ajantasaisia määrittämällä AdSense- ja Google Ads -tileillesi saman aikavyöhykkeen.

Miten aikavyöhyke ja valuutta vaikuttaa sovelluksiini?

Sovelluksiin liittyvät hallintapaneelit ja raportointitiedot päivitetään AdSense-tilisi asetusten mukaisesti.

• Aikavyöhyke: sovelluksiin liittyvät hallintapaneelit ja raportit perustuvat AdSense-tilille määrittämääsi aikavyöhykkeeseen.

• Maksuvaluutta: AdMobin avulla ansaitsemasi tulot maksetaan tässä valuutassa.

Huom. Käytettävissäsi olevat maksuvaihtoehdot ja raportointivaluutat määräytyvät maksuosoitteesi perusteella. Voit muuttaa AdSense-raportoinnin aikavyöhykettä myöhemmin. Sen sijaan maksuvaluuttaa ei voi muuttaa.

Aikavyöhykkeen ja valuutan vaikutus kampanjoihin

Kampanjoihin liittyvät hallintapaneelit ja raportointitiedot päivitetään Google Ads -tilisi asetusten mukaisesti.

• Aikavyöhyke: kampanjan hallintapaneelit ja raportit perustuvat Google Adsissa määrittämääsi aikavyöhykkeeseen.
  • Laskutusvaluutta: AdMob ei veloita sinulta mitään maksuja. Jos kuitenkin päätät myöhemmin luoda maksullisia mainoksia Google Ads -tililläsi, Google Ads käyttää tätä valuuttaa, kun sinua laskutetaan kyseisistä mainoksista.

Huom. Maksuvaihtoehdot määräytyvät laskutusosoitteesi maan ja valitsemasi valuutan mukaan. Näet käytettävissä olevat vaihtoehdot Maksuvaihtoehdot-sivulta.