Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Aikavyöhykkeet ja valuutat AdMobissa

Kun rekisteröidyt AdMobiin, valitset aikavyöhykkeet ja valuutat itse tai ne tuodaan AdMobiin aiemmin luoduilta AdSense- ja Google Ads -tileiltäsi.

Voit varmistaa raportointitietojesi olevan tarkkoja ja ajantasaisia määrittämällä AdSense- ja Google Ads -tileillesi saman aikavyöhykkeen.

Miten aikavyöhyke ja valuutta vaikuttaa sovelluksiini?

Sovelluksiin liittyvät hallintapaneelit ja raportointitiedot päivitetään AdSense-tilisi asetusten mukaisesti.

• Aikavyöhyke: sovelluksiin liittyvät hallintapaneelit ja raportit perustuvat AdSense-tilille määrittämääsi aikavyöhykkeeseen.

• Maksuvaluutta: AdMobin avulla ansaitsemasi tulot maksetaan tässä valuutassa.

Huom. Käytettävissäsi olevat maksuvaihtoehdot ja raportointivaluutat määräytyvät maksuosoitteesi perusteella. Voit muuttaa AdSense-raportoinnin aikavyöhykettä myöhemmin. Sen sijaan maksuvaluuttaa ei voi muuttaa.

Aikavyöhykkeen ja valuutan vaikutus kampanjoihin

Kampanjoihin liittyvät hallintapaneelit ja raportointitiedot päivitetään Google Ads -tilisi asetusten mukaisesti.

• Aikavyöhyke: kampanjan hallintapaneelit ja raportit perustuvat Google Adsissa määrittämääsi aikavyöhykkeeseen.
  • Laskutusvaluutta: AdMob ei veloita sinulta mitään maksuja. Jos kuitenkin päätät myöhemmin luoda maksullisia mainoksia Google Ads -tililläsi, Google Ads käyttää tätä valuuttaa, kun sinua laskutetaan kyseisistä mainoksista.

Huom. Maksuvaihtoehdot määräytyvät laskutusosoitteesi maan ja valitsemasi valuutan mukaan. Näet käytettävissä olevat vaihtoehdot Maksuvaihtoehdot-sivulta.