Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Campagnes

Inzicht in de status van advertenties in een campagne

U kunt de status van uw advertenties checken om te achterhalen of ze worden getoond zoals verwacht. In de tabel Advertentiestatus staat informatie over de advertenties in die campagne. De kolom Advertentiestatus geeft aan of uw advertenties beschikbaar zijn voor weergave, zijn onderbroken of zijn afgekeurd.

Waar u de status van een advertentie kunt vinden

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Campagnes.
  3. Selecteer de dimensie Advertentie in de zijbalk van de rapporttabel.
  4. Selecteer het statuskenmerk Advertentie in de zijbalk van de rapporttabel.

Nadat u de dimensie Advertentie heeft geselecteerd, kunt u ook op de naam van de advertentie klikken om de status te checken.

Inzicht in de status van een advertentie

In onderstaande tabel staan de verschillende advertentiestatussen en de betekenis ervan.

Status Wat dit betekent

Ingeschakeld

De advertentie is beschikbaar voor weergave.
Goedgekeurd (beperkt) De advertentie voldoet aan het Google Ads-beleid, maar is beperkt met betrekking tot waar en wanneer de advertentie kan worden getoond. Een advertentie is 'Goedgekeurd (beperkt)' als vanwege het Google Ads-beleid (bijvoorbeeld op het gebied van alcohol, kansspelen, gezondheidszorg of handelsmerken) bepaalde typen advertenties niet worden getoond in bepaalde regio's, aan bepaalde leeftijdsgroepen of op bepaalde apparaten. Meer informatie over deze status
Onderbroken  De advertentie is niet beschikbaar voor weergave omdat de advertentie is onderbroken.
Fout  De advertentie is niet beschikbaar voor weergave omdat de advertentie is afgekeurd. Advertenties in een campagne moeten voldoen aan het platformbeleid van Google. Ontdek meer informatie over het Google Ads-beleid.

De status van een advertentie wijzigen

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Campagnes.
  3. Klik op de naam van de campagne met de advertentie die u wilt wijzigen.
    U kunt ook de dimensie Advertentie gebruiken om de advertentie te zoeken die u wilt wijzigen. Klik daarna op de naam van de advertentie die u wilt bewerken.
  4. Click the Ads tab.
  5. Zoek de advertentie die u wilt wijzigen en klik op het dropdownmenu naast het statusicoon. Wijzig de status zo:
    • Aangezet: als u deze status selecteert, kan de advertentie worden getoond.
    • Onderbroken: als u deze status selecteert, wordt deze advertentie onderbroken en niet meer weergegeven totdat u deze weer aanzet.