Kampanjat

Mainosten hoitaminen

Voit tarkistaa mainostesi tilan ja näin varmistaa, että mainoksiasi näytetään odotetusti. Mainoksen tila ‑taulukosta näet kampanjan mainoksia koskevia tietoja. Mainoksen tila ‑sarakkeesta näet, voidaanko mainoksiasi näyttää, onko ne keskeytetty vai onko ne hylätty.

Näin löydät mainoksen tilan

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Kampanjat.
  3. Vieritä sen kampanjan riville, jonka mainosten tilaa haluat katsoa.
  4. Klikkaa kampanjan rivin oikealla puolella olevaa nuolta Alanuoli, niin Mainoksen tila ‑taulukko avautuu.

Mainoksen eri tilojen merkitys

Alla olevassa taulukossa esitellään mainoksen tilat ja niiden merkitykset.

Tila Merkitys
Green circle icon Mainos voidaan näyttää.
Mainosta ei voida näyttää, sillä se on keskeytetty.
Red exclamation point icon Mainosta ei voida näyttää, sillä se on hylätty. Kampanjan mainosten on oltava Googlen alustakäytäntöjen mukaisia. Lisätietoja

Mainoksen tilan muuttaminen

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa sen kampanjan nimeä, joka sisältää muutettavan mainoksen.
  4. Click the Ads tab.
  5. Etsi muutettava mainos ja klikkaa avattavaa valikkoa tilakuvakkeen vierestä. Muuta tilaa:
    • Käytössä: Kun valitset tämän tilan, mainosta voidaan alkaa näyttää.
    • Keskeytetty :Kun valitset tämän tilan, mainoksen näyttäminen keskeytetään, eikä sitä näytetä, ennen kuin otat sen taas käyttöön.