Kampagner

Administration af annoncer

Du kan gennemgå status for dine annoncer for at sikre, at de vises som forventet. Tabellen Annoncestatus viser oplysninger om annoncerne i den pågældende kampagne. Kolonnen Annoncestatus fortæller dig, om dine annoncer er tilgængelige til visning, om de er sat på pause, eller hvis de ikke er godkendt.

Sådan finder du status for en annonce

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Kampagner.
  3. Rul ned til rækken i den kampagne, hvis annoncestatus, du gerne vil se.
  4. Klik på Pil ned til højre for kampagnens række. Dette åbner annoncestatustabellen.

Forstå en annonces status

I nedenstående tabel kan du se de forskellige typer annoncestatus og deres betydning.

Status Betydning
Green circle icon Annoncen er tilgængelig til at blive vist.
Annoncen er ikke tilgængelig til at blive vist, fordi den er sat på pause.
Red exclamation point icon Annoncen er ikke tilgængelig til at blive vist, fordi den er blevet afvist. Annoncer i en kampagne skal overholde Google-platformpolitikkerne. Få flere oplysninger

Sådan ændrer du en annonces status

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Kampagner.
  3. Klik på navnet på kampagnen med den annonce, som du vil ændre.
  4. Click the Ads tab.
  5. Find den annonce, du vil ændre, og klik på rullemenuen ved siden af statusikonet. Skift status:
    • Aktiveret: Hvis du vælger denne status, aktiveres annoncen.
    • Sat på pause: Hvis du vælger denne status, sættes annoncen på pause og vises ikke, før du aktiverer den igen.